ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Beurspanelen als presentatie materiaal

Beurspanelen zijn niet meer weg te denken wanneer u uw bedrijf en of uw producten wilt presenteren op beurzen, evenementen of bij congressen. Onze panelen kunnen op vele manieren ingezet worden. Als producent van verschillende presentatiesystemen en beurspanelen bieden wij een ruim assortiment aan professionele systemen waarmee u uw bedrijf kan presenteren.

Welke beurspanelen zijn handig inzetbaar?

ABC Display produceert sinds 1979 allerlei systemen met allen hun unieke kenmerken. Globaal kunnen we de beschikbare panelen onderverdelen in de volgende categorieën.

Grote plaatmaterialen

Grote platen zijn beurspanelen voorzien van een full colour print. De platen worden tegen een achterwand bevestigd of staand gehouden met een speciale voetplaat. Deze panelen kunnen in allerlei afmetingen geleverd worden met een maximale afmeting van 350cm x 145cm groot. De panelen zijn smal en kunnen dubbelzijdig voorzien worden van een print. Deze optie is voordelig maar statisch.

Koppelbare beurspanelen

De koppelbare panelen zijn licht van gewicht, mobiel en compact te vervoeren. Deze panelen kunnen eveneens voorzien worden van een full colour print of een nylon stof. Als u kiest voor de nylon stof zijn printpanelen gemakkelijk toe te passen en verwisselen met klittenband of punaises. Het voordeel van deze licht gewicht panelen is, dat deze middels een speciale clips tegen een staander bevestigd worden. De staander en clip zorgen ervoor dat elke gewenste opstelling gemaakt kan worden. Denk hierbij aan glooiende wanden of speciale vormen die met geen enkel ander systeem mogelijk zijn. Bekijk hiervoor ook de pagina over modulaire panelen: beursstand wanden

Mobiele beurspanelen

Bij ABC Display worden de mobiele beurspanelen gezien als uitvouwbare en modulaire beurswanden. Dit zijn compacte systemen welke zonder gereedschap op locaties geplaatst worden. Het framewerk wordt voorzien van full colour, oprolbare printpanelen. Deze panelen zijn licht van gewicht en verwisselbaar. De montage gebeurt met magneten. Aan onze mobiele beurspanelen kunnen TV schermen, brochurehouders of vitrines worden toegevoegd.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze beurspanelen of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zie ook onze website www.presentatiewand.nl of press-stands.com

Mobiele beurspanelen      Beurspanelen      Beurspanelen

 
Keep moving your brand!