ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Uw unieke beursscherm

Wanneer u met uw bedrijf deelneemt aan een beurs wilt u natuurlijk een beursscherm met de eigen en unieke lay-out van uw organisatie. Bezoekers die al de gehele dag moegepraat zijn, moeten in een oogwenk zien wat je bedrijf doet en wat je voor de hen kunt betekenen. Dit verhaal doe je het liefste zelf in een 1 op 1 gesprek met de prospect, maar dan moeten ze wel bij je binnen komen. Door de schermen van ABC Display te gebruiken, met de juiste vormgeving en boodschap lukt dat absoluut.

Wat kost een beursscherm?

Je kunt beursschermen in vele soorten en maten huren en kopen. Tarieven lopen uiteen van € 75,00 tot enkele duizenden euro’s. Na gelang uw wensen en budget. U kunt in veel van de systemen aanpassingen doen die uw beursscherm uniek maakt ten opzichte van de concurrentie. Denk hierbij aan brochureplanken of mobiele vitrines maar ook aan LED schermen die je naast of in de wand kunt ophangen.

Als u vaker deelneemt aan beurzen dan is het verstandig om vooraf te bepalen wat voor een beursscherm het beste past op de vloeroppervlakte. U kunt kiezen voor een kleinere uitvouwwand, welke simpel door 1 persoon geplaatst wordt. Maar ook voor de modulaire beursschermen van ons Press systeem. Dit houd in dat u het scherm kunt aanpassen in breedte, diepte en zelf in hoogte en vorm zodat de ruimte optimaal benut wordt.

Wanneer je een beursscherm koopt of huurt is het de investering altijd waard. U kunt het de wand meerdere keren gebruiken en de printbanen vervangen wanneer u een andere boodschap wilt communiceren. Het scherm is mobiel en kan compact vervoerd worden in een personenauto. De beursscherm kan makkelijk worden gemonteerd en gedemonteerd door 1 persoon.

Een beursscherm uitbouwen in de toekomst

Mocht u van huisstijl veranderen of een nieuwe campagne starten, of in de toekomst een compleet ander product of dienst gaan vermarkten dan is de grafische communicatie  (de printbanen) eenvoudig aan te passen. Het scherm zelf (het frame) blijft hierbij herbruikbaar!

Wanneer u beslist om een scherm te huren dan is het huren van het frame de eerste keer gratis. De printbanen (grafische communicatie) koopt u en kunt een vlgende keer weer hergebruiken. De volgende keer kan het frame waarop de printbanen bevestigd worden voor een klein bedrag gehuurd worden. Zodoende bent u er zeker van dat de presentatie voor uw beurs nooit een nutteloze investering is. Meer informatie over goede presentatie systemen treft u op onze pagina visuele communicatie aan.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze Nylon panelen of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zie ook onze website www.presentatiewand.nl

Beursscherm

 
Keep moving your brand!