ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Beursstand in Amsterdam.

Kom goed voor de dag met een professionele beursstand in Amsterdam met hulp van abcdisplay.nl. Ons veelzijdige Press-presentatiesysteem laat ons marketingwanden, panelen en stands creëren met ongekende flexibiliteit. Een lichtgewicht, stevige metalen structuur vormt een basis waarop wij op maat gemaakte panelen bevestigen met magneten. Deze printpanelen worden vooraf bedrukt op hoogwaardig materiaal en zijn makkelijk te bevestigen. Een kleine beursstand voor u in Amsterdam past met gemak in uw auto, zelfs als het een Mini of Smart is.

Bekijk hier enkele voorbeelden: Inspiratieboek 2016 PRESS

Uw beursstand in Amsterdam op maat

Met ons modulaire systeem bieden wij wanden aan in talloze vormen en maten. Van een klein hoekje tot een uitgebreide presentatie verspreid over meerdere wanden, met vele extra features ingebouwd in de wand zelf.

Uw beursstand in Amsterdam zal volledig uniek zijn, dankzij onze op maat gemaakte panelen voor uw bedrijf. Het gehele systeem is eenvoudig op te zetten met minimale inspanning. In enkele minuten heeft u een zeer professionele installatie met ons eenvoudige systeem. De gehele constructie is door één persoon op te stellen en kan gemakkelijk opgebouwd en afgebroken worden. Laat uw beursstand in Amsterdam pas echt stralen met de vele extra’s die ons systeem u kan aanbieden. Nissen voor het tonen van producten en modellen, tot 52” beeldschermen, vitrines of extra opbouw om nog grotere hoogte te realiseren.

Met onze hulp heeft u een unieke blikvanger om uw bedrijf mee te presenteren. Met een eindeloos aantal mogelijkheden voor vormgeving en bedrukking kunt u moeiteloos uw installatie uitbreiden of inkorten, afhankelijk van de hoeveelheid ruimte die u heeft. Ook de aanschaf van nieuwe printbanen voor uw beursstand in Amsterdam is een kleine moeite en laat uw presentatie actueel blijven met de immer groeiende staat van uw bedrijf.

ABC Display zorgt ervoor dat u gezien wordt

Met veel ervaring in het maken van een goed ogende presentatie en dankzij onze flexibele systemen kunnen wij u zeer goed adviseren hoe u het meeste haalt uit uw beursstand in Amsterdam (of omstreken uiteraard). Onze systemen zijn gemakkelijk te vervoeren en kunnen eenvoudig worden opgezet. Het is voor u mogelijk om deze systemen bij ons te huren of uw geheel eigen presentatiewand aan te schaffen.

Met een zeer lage prijs voor dit multifunctionele en flexibele systeem heeft u met weinig zorgen de beste deal te pakken. En de zorgen die daarna nog overblijven nemen we graag weg met een levenslange garantie op al onze producten. Neem vandaag nog contact op met abcdisplay.nl en zie hoe u alle ogen in Amsterdam naar u toe kunt trekken.

Bekijk ook onze webpagina met voorbeelden voor uw beursstand. Zit u in België gevestigd, kijk dan op www.beursstands.be

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze beursstands of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zie ook onze website www.presentatiewand.nl

Beursstand in Amsterdam          Beursstand in Amsterdam 1

 
Keep moving your brand!