ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Beursstand in Breda

Presenteer uw organisatie zoals nooit tevoren, met een beursstand in Breda speciaal afgemeten op uw bedrijf. Onze zeer flexibele systemen zijn eenvoudig te bouwen en binnen de kortste keren heeft u een presentatie van uw bedrijf als nooit tevoren. Onze systemen zijn uit te breiden met vele extra features en opties om alle aspecten van uw organisatie zo goed mogelijk te presenteren. Via abcdisplay.nl koopt of huurt u zonder problemen een beursstand voor uw bedrijf in Breda, of omstreken, die geheel aansluit op uw persoonlijke wensen en verwachtingen. Met levenslange garantie beloven wij dat eventuele reparaties uiteraard snel voldaan worden.

Bekijk hier onze beursstand voorbeelden: Inspiratieboek 2016 PRESS

De laatste beursstand in Breda die u ooit nodig zult hebben

De basis van ons systeem is een gemakkelijk op te bouwen skelet. Dit skelet is lichtgewicht genoeg om een wand van ca. twintig vierkante meter te ondersteunen, terwijl het zelfs allemaal in een sporttas past. Aan dit skelet worden magnetische printpanelen bevestigd met door u geselecteerde opdruk. Deze opzet zorgt ervoor dat u gemakkelijk de panelen van uw beursstand in Breda kunt verwisselen al naar gelang de situatie. Met een flexibele opbouw en modulaire structuur kan uw installatie worden opgezet in tal van configuraties.

Ook kunnen wij extra details leveren die gemakkelijk binnen dit systeem gemonteerd kunnen worden. Bijvoorbeeld; nissen en vitrines voor uw producten of een display voor een videopresentatie behoren tot de mogelijkheden. Verrijk uw beursstand in Breda met deze elementen voor een nog sterkere indruk op potentiële partners of klanten. Heeft u een beetje extra nodig voor de grotere conventies, dan helpen wij u graag uit de brand. Ons systeem is ook in de hoogte uit te breiden met extra delen, voorzien van printpanelen.

Laat, beter dan ooit tevoren, zien wie u bent

Met een professionele beursstand kan uw bedrijf in Breda overal goed voor de dag komen. Uw boodschap valt bijna niet te missen, gedrukt op een twee meter hoge stellage. En mocht deze boodschap in de toekomst veranderen, dan zijn nieuwe printpanelen zo gekocht. Ons systeem is binnen enkele minuten op te bouwen en gemakkelijk te vervoeren. Mocht er per ongeluk toch iets kapot gaan, dan kunt u er met onze levenslange garantie vanuitgaan dat er in weinig tijd een vervangend onderdeel klaarstaat. Laat uw bedrijf in Breda als geen ander voor de dag komen door een goed opgebouwde presentatie met behulp van abcdisplay.nl. Huur of koop vandaag nog een presentatiesysteem geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en eisen.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze beursstands of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zie ook onze website www.presentatiewand.nl

Bekijk meer informatie op onze webpagina Beursstands
Voor leveringen in Belgie kijkt u op www.beursstands.be

Beursstand in Breda

 
Keep moving your brand!