ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Beursstand Utrecht

Voor een upgrade of een gloednieuwe beursstand in Utrecht voor uw bedrijf hoeft u niet verder te zoeken. Ons modulaire systeem kan zo groot of klein zijn als u nodig heeft en is voorzien van printpanelen die u zelf volledig in kunt vullen met wat u maar wilt. Naast deze panelen om uw organisatie te presenteren heeft ons systeem tal van extra functies om u op uw best te laten zien. Eén systeem met duizenden mogelijkheden en nog steeds gemakkelijk te vervoeren en op te bouwen. ABC Display heeft deze multifunctionele systemen zowel te koop als te huur, naar gelang uw behoefte aan een blikvanger die niet snel zal worden vergeten.

Doe inspiratie op met onze inspiratie brochure: Inspiratieboek 2016 PRESS

Uw modulaire beursstand in Utrecht

Ons beproefde systeem bestaat uit een metalen skelet dat geheel opvouwbaar is. Het is gemakkelijk in elkaar te zetten en vereist weinig mankracht. U kunt de gehele installatie in uw eentje opbouwen in slechts enkele minuten. Met magnetische verbindingen bevestigt u de printpanelen en kunt u deze ook gemakkelijk vervangen in het geval van schade. Of u uw beursstand in Utrecht nu van ons huurt of koopt, wij beloven u levenslange garantie op onze producten en leveren u zo snel mogelijk een nieuw paneel.

Naast op uw persoonlijk wensen afgestemde printpanelen kunnen onze installaties worden uitgebreid met een scala aan opties. Voeg interactiviteit toe met beeldschermen van maximaal 52’’ en trek nog meer ogen met een videopresentatie. De wanden van uw beursstand in Utrecht kunnen ook van extra nissen en andere displays worden voorzien om uw producten te showen. Daarnaast zijn de wanden zelf verder te verhogen met extra aanbouw, om van grote afstand publiek te trekken. Mocht u veel ten toon willen stellen, dan kunnen wij ook een aparte modulaire vitrine leveren. Deze is net als al onze andere systemen gemakkelijk op te bouwen en biedt u de ruimte die u nodig heeft om u en uw bedrijf in het beste daglicht te zetten.

Alles in één voor een perfecte prijs

Ons systeem is gemakkelijk en duurzaam. Het is moeiteloos uit te breiden met extra onderdelen en een update van de printpanelen kost u maar weinig. Houd uw presentatie met gemak actueel, met de laatste ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Van een eenvoudig hoekje tot een grootschalig uitgebreid spektakel, abcdisplay.nl verhuurt of verkoopt de beursstand voor u in Utrecht. U hoeft nooit meer een nieuwe aan te schaffen met onze levenslange garantie. En heeft u een update nodig, dan bieden wij extra onderdelen en verse printpanelen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Voor meer voorbeelden en tekstuele informatie kunt u ook terecht op onze webpagina beursstands. Mocht u in Belgie gevestigd zitten, kijk dan op beursstands.be

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze beursstands of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zie ook onze website www.presentatiewand.nl

Beursstand in Utrecht

 
Keep moving your brand!