ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Een modulaire beursstand inzetten

Wanneer u meerdere keren per jaar deelneemt aan beurzen of evenementen, is het verstandig om een modulaire beursstand te kopen of te huren. Een beursstand modulair maken is prijstechnisch vele malen goedkoper dan normale standbouw of vaste beursstands.

ABC Display is uitvinder en producent van het wereldwijd gepatenteerde presentatiesysteem Press. Een modulair systeem waarbij uw beursstand geheel naar eigen wens en telkens weer in een andere opstelling kan worden geplaatst, al gelang u nodig heeft. Dit vindt u niet bij onze concurrenten.

Als u inspiratie wilt opdoen, bekijk dan ons inspiratieboek: Inspiratieboek 2016 PRESS

Wat is een modulaire beursstand?

Onze flexibele modulaire beursstand is meer dan twee systemen koppelen of tegen elkaar zetten. Met ons systeem kunt u elke ruimte effectief benutten. Ongeacht de oppervlakte van uw stand kunt u onze beursstands gemakkelijk inzetten. Met een hoek, links- of rechts om, in de lengte of juist in de breedte opgesteld, wat u nodig heeft. U bepaalt zelf de vorm en uitstraling als u de beursstand modulair laat maken. Door uw eigen huisstijl toe te passen, eigen fotografie te gebruiken op de printbanen en te spelen met extra toe te voegen producten zoals Led schermen, vitrines, een desk en meubilair, creëert u elke beurs weer een unieke uitstraling.

Uw beursstand modulair maken met ABC Display

  • In hoogte verstelbaar
  • Selectief zelf de breedte en diepte aan te passen
  • Per 50cm zelf de vorm en stijl aan te passen
  • Gemakkelijk te monteren door 1 persoon
  • Compact in transport
  • Te allen tijde uit te breiden met extra producten

Onze modulaire beursstands zijn compact

Een modulaire beursstand van ABC Display is zeer flexibel en gemakkelijk in het gebruik. De modulaire beursstand van ons Press systeem is gemakkelijk en snel te monteren en demonteren en in handige draagtassen te vervoeren. U heeft er geen vrachtwagen voor nodig, dat kunt u gewoon zelf met uw eigen auto. Om u een voorbeeld te geven, 20m2 beursstand is in 30 minuten afgebouwd en kunt in twee draagtassen mee nemen.

Het fijne van ons modulaire beursstand systeem is dat u er ook voor kunt kiezen om maar een gedeelte van de beursstand te plaatsen bij bijvoorbeeld kleinere of kortere evenementen of op uw bedrijf.

Inmiddels hebben wij al weer jaren ervaring met ons Press systeem en hebben wij diverse tevreden klanten die de voordelen van dit unieke systeem ervaren, waaronder: DPD, KLM, Staples, Rabobank en Lipton ice.

Meer weten?

Wilt u ook de voordelen ontdekken van ons unieke modulaire beursstand Press systeem? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze site of bel ABC Display op 0365481122 of stuur een email naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur, wij zijn u graag van dienst. Maak uw beursstand modulair met ABC Display.

Voor meer informatie over ons Press systeem zie ook onze website Press beursstands

Modulaire Beursstand    modulaire beursstand

 
Keep moving your brand!