ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

De nieuw ontwikkelde beursvloer van ABC Display zorgt er voor dat uw beursstand een geheel is, zowel de wanden als de vloer zijn op elkaar afgestemd. Daarnaast is de nieuwe beursvloer ook nog eens veilig doordat alle kabels netjes zijn weggewerkt in de vloer. Hierdoor blijft de vloer egaal liggen, daarbij is plaktape of dubbelzijdig tape niet meer nodig om tapijt en kabels vast te leggen. Uw stand ziet er netjes uit.

De multifunctionele beursvloer van ABC Display

De STAND-ON beursvloer van ABC Display is multifunctioneel en kan zowel als vloer gebruikt worden op een beurs maar kan ook in uw showroom gelegd worden. De vloer kan overal geplaatst worden, ook buiten, bijvoorbeeld als ‘rode’ loper. Wat zijn de belangrijkste karakteristieken van deze vloer:

  • verschillende legopties mogelijk
  • gebruik van verwisselbare kleurensheets
  • elk geprint design mogelijk
  • alle soorten vloerbedekking
  • kabels worden netjes weggewerkt
  • hoge draagkracht per tegel (tot 900 kg), zonder doorbuigen
  • afmeting tegel 50 cm bij 50 cm
  • duurzaam, Cradle to Cradle
  • gemakkelijk te vervoeren en op te slaan
  • snel te leggen zonder gereedschap

beursvloer, beursstand opbouwen

Design vloer voor elke gelegenheid

De tegels zijn zeer praktisch en decoratief, met verschillende legopties! De vloer heeft geen andere afwerking nodig, zeker voor designstands is deze modulaire beursvloer een must! Wilt u een strakke afgewerkte vloer hebben, dan kiest u voor de afdekplaten, die worden in transparant geleverd, waaronder u een (verwisselbare) print of gekleurde sheet kunt leggen. Zo creëert u steeds weer een nieuwe uitstraling. Afwerking kan tevens met elke andere stoffering zoals vloerbedekkingstegels of laminaat. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk.

beursvloer, Systeemvloer met Houten afdekplaat

Snel te leggen zonder gereedschap en compact bij transport en opslag!

Leg de tegels naast elkaar en achter elkaar en klik de tegels vast met de geïntegreerde clip. De tegels zijn nu zelfdragend geworden, hierdoor is de uitstraling altijd strak en mooi, zelfs bij ongelijke vloeren!De basistegels zijn stapelbaar. De tegels worden als legoblokjes in elkaar gelegd, dit neemt minder ruimte in en zo kunt u gemakkelijk heel veel tegels meenemen. Het voorkomt ook dat de tegels gaan schuiven.

beursvloer, verhoogde expo vloer

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze nieuwe STAND-ON beursvloer of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of via email info@abcdisplay.nl en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor meer informatie kunt u ook kijken op stand-on.com

#beursvloer #stand-on #designvloer #veilig #gemak

 
Keep moving your brand!