ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Vertrouwd uw beurswand bestellen

U heeft voor binnenkort een beurs ingeplant en wilt een beurswand bestellen. ABC Display produceert sinds 1979 verschillende beurswanden welke ingezet worden door heel Europa. Mede hierom weten wij dat een beurswand bestellen nog niet zo eenvoudig is als u denkt. Heeft u namelijk al nagedacht over de locatie, stand oppervlakte, aanloop route etc. Bent u al voorzien van een visuele communicatie voor op uw beurswand? Als professioneel bedrijf op dit gebied denken wij graag met u mee, om u te ontzorgen.

Hoe snel kunt u een beurswand bestellen?

Veel van onze klanten realiseren zich vaak wat later dat ze nog geen juiste beurswand hebben of dat de printbanen niet meer actueel zijn. Wij hebben daarom een speciaal productieproces wat ervoor kan zorgen dat u binnen 1 a 2 dagen een beurswand geleverd kunt krijgen. Mocht u nog geen juiste communicatie hebben voor op de printbanen of doeken, dan kan ABC Display hier eveneens bij assisteren. Wij hebben een groot netwerk aan communicatiebureaus die onze klanten maar al te graag helpen.

Hoe vaak wilt u een beurswand bestellen?

Bij ABC Display gaan wij er vanuit dat u niet bij elke presentatie, expositie of promotie een nieuwe beurswand bestellen wilt. Dit wilt u niet omdat het dan erg duur en tijdrovend is. Wat u wel wilt is, dat een beurswand bestellen gemakkelijk verloopt en kosteneffectief in te zetten is. U wilt dat de print lay-out of doeken verwisseld kunnen worden voor een andere uiting. En u zou ook graag willen dat als u een kleinere beurslocatie afneemt, dat uw beurswand zich dan aanpast aan die beschikbare ruimte. Dit zijn stuk voor stuk wensen die bij ABC Display mogelijk zijn.

De voordelen van onze organisatie en de systemen zetten wij hieronder omschreven:

  • Kopen met elk budget
  • Huur mogelijk voor enkele deelname
  • Printbanen kunnen altijd verwisseld worden
  • Ons speciaal ontwikkelde systeem is modulair (aan te passen in afmeting en vorm)
  • Compact in een kleine auto te vervoeren
  • Montage zonder gereedschap en snel te voldoen

Neem snel contact op met ons team en laat u telefonisch informeren. U kunt ons ook bezoeken en in de showroom alle systemen zien en testen. Het snelste en meest eenvoudige is om telefonisch uw wensen en benodigdheden door te geven. Een van onze medewerkers kan u dan voorzien van de nodige adviezen en vervolgens bij u terug komen met een passend voorstel.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze beurswanden of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zie ook onze website www.presentatiewand.nl

Heeft u een product te presenteren? kijk dan ook eens op LIFT-Showcase.com

Beurswand bestellen

 
Keep moving your brand!