ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Bewegwijzering kopen of huren

Als leverancier van posterborden, banners en beursstands leer je oplossingsgericht te denken. Veel relaties vragen dan ook, of ABC Display naast de beurs of presentaties of evenementen, de interne aankleding kan verzorgen met binnen bewegwijzering en banieren. Bewegwijzering binnen komt veel voor bij congreszalen, hotels en binnen veel bedrijfspanden. Hiermee maakt u als bedrijf meteen duidelijk wie u bent, door naast tekst ook uw logo weer te geven. Zo kunt u diverse oplossingen zoeken die net zo representatief zijn, maar die prijstechnisch heel interessant zijn. Of u kiest voor luxe panelen in chique kleuren en hoogwaardige prints net wat bij uw bedrijf past.

De voordelen van onze bewegwijzering:

  • Uniek en opvallend
  • Compact en mobiel te vervoeren
  • Snel gemonteerd
  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Modulair inzetbaar
  • Te allen tijde aan te passen en uit te breiden
  • Verwisselbare prints,doeken of plexiglas
  • Zowel aanschaf als huur mogelijk
  • Levenslange garantie
  • Buiten en binnen bewegwijzering

Bewegwijzering binnen of buiten?

Deze keuze bespreken wij graag met u in een gesprek op locatie. Onze vertegenwoordiger kan enkele exemplaren meenemen zodat gekeken kan worden of de bewegwijzering past bij de uitstraling van uw bedrijf. Door bij u langs te komen kunnen wij ook met een verse blik kijken naar hoe de bewegwijzering binnen of buiten het meest effectief geplaatst wordt. Dit geld zowel voor bewegwijzering binnen als voor buiten.

Tijdelijke bewegwijzering

ABC Display kan ook tijdelijke bewegwijzering leveren voor evenementen of congressen. Wij bieden de keuze uit een 4-tal standaarden en professionele borden. Deze kunnen op zichzelf staan en voorzien worden van meerdere borden of printpanelen. In de producten die wij leveren voor tijdelijke evenementen en congressen is het voor uw als gebruiker eenvoudig om zowel A3 of A4 prints in te zetten. Dit gebeurt door middel van een makkelijk te gebruiken kliklijst. De panelen zijn met ons unieke clipsysteem zowel inzetbaar voor portret als landscape lay-outs.

Luxe bewegwijzering

Op aanvraag kan ABC Display ook speciale binnen bewegwijzering maken. Voor bewegwijzering binnen of buiten kunt u denken aan led verlichting, speciale staanders of specifiek gecoat aluminium. ABC Display is sinds 1979 producent van verschillende systemen die u als organisatie helpen met een professionele uitstraling naar uw doelgroep en/of bezoekers.
Mocht het zijn dat u op onze website niet vindt wat u in gedachten heeft, dan bespreken wij uw wensen graag in een persoonlijk gesprek. Met onze buigmachines of snijmachines maken wij mooie en unieke vormen. Er is veel mogelijk. Bijna alle profielen hebben een speciale sleuf voor LED verwerking en bedrading kan goed weggewerkt worden zodat niemand hiervan hinder ondervind.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze bewegwijzeringsproducten zoals binnen bewegwijzering of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. Wij zijn 24/7 te bereiken via onze chat welke te starten via elke pagina op de website. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor een van onze andere systemen kunt u ook kijken op onze site www.presentatiewand.nl.

Scheidingspanelen   Bewegwijzering  

 
Keep moving your brand!