ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

De congres checklist voor uw presentatiesystemen

Wij zijn sinds 1979 bezig om presentatiesystemen te bedenken en te produceren. Nu komt ABC Display met de Congres checklist. De materialen worden steeds lichter, opstellingen mooier en nog stabieler, meubels comfortabeler en dat alles sneller te monteren, meestal zonder gereedschappen. De materialen zijn hierdoor sneller op locatie te krijgen. Daarnaast bespaart u transportkosten, montage- en demontage-uren en opslagkosten. Doordat wij zoveel ervaring hebben in de presentatiemarkt, willen wij graag onze kennis met u delen zodat uw congressen en evenementen nog succesvoller worden!

Professionele leveranciers verwerkt in één checklist

Om een congres of evenement succesvol te organiseren, heeft u hulp nodig van professionele leveranciers. Het is prettig als u het aantal leveranciers kan beperken en zo de logistiek eenvoudiger maken. Als voorbeeld is de drukkerij die uw folders en mappen maakt, ook in staat een webdesign te maken. Zo bied ABC Display u ook de mogelijkheid al uw leveranciers te koppelen zodat u maar 1 accountmanager over de vloer krijgt en maar 1 eindfactuur!

Bekijk op de volgende link uw: Checklist

Wilt u alvast meer weten over onze mobiele balies of presentatiewanden dan kunt u hier alvast inspiratie opdoen. ABC Display produceert en levert een breed assortiment aan presentatiematerialen en displays. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze congres checklist of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom om langs te komen in onze showroom waar wij meerdere congres systemen opgesteld hebben staan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Congres checklist posterborden   Congres checklist bewegwijzering

 
Keep moving your brand!