ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Congres panelen huren

U wilt congres panelen huren bij een leverancier die zijn vak verstaat. Bij ABC Display bent u op het juiste adres. Congres panelen huren wordt veelal onderschat door de standbouwers die er standaard beurspanelen voor inzetten. De congrespanelen zijn zwaar en lastig zelf te monteren. Daarbij komt nog een kijken dat de standaard beurspanelen niet in alle gewenste opstellingen te plaatsen zijn en er niet gemakkelijk met punaises gewerkt kan worden.

Wat maakt congres panelen huren bij ABC Display uniek?

Wij zijn sinds 1979 een bedrijf dat de congres panelen produceert. Dit zijn unieke panelen die speciaal gemaakt zijn voor congressen, exposities en presentaties. Wanneer u kiest voor congres panelen huren zult u merken dat onze panelen werkelijk anders zijn. Gebruiksvriendelijk en zeer gemakkelijk in gebruik.

Dit presenteren wij mede in de video hieronder:

Het monteren van de panelen kan door ABC Display voldaan worden. Het is ook mogelijk om dit zelf te doen. Wij hebben een uniek profiel bedacht waardoor u zonder gereedschap sterke, transparante clips in het profiel kunt bevestigen. Vervolgens drukt u de staanders tegen het paneel en u kunt van start. U kunt posters, printpanelen, schilderijen of andere materialen tegen de panelen bevestigen. Dit doet u met:

  • Klittenband
  • Punaises
  • Schilderijhaken.

Onze congres panelen zijn voorzien van een sterke interne structuur. Dit maakt het mogelijk dat u een oneindig keer op één zelfde plek een punaise kunt inprikken, zonder dat het paneel beschadigd of de punaise zijn grip verliest.

Hoe kunt u congres panelen huren?

Van belang is dat wij samen vaststellen hoeveel panelen u nodig heeft. Wat de looproute van de bezoeker is en hoe lang u deze congres panelen huren wilt.
Is het gewenst dat ABC Display het transport en de montage en demontage verzorgt?

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over het huren van onze congres panelen of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zie ook onze website www.presentatiewand.nl. Bekijk ook onze handige checklist en zie ook onze website www.expositie-panelen.nl

Congres panelen huren   Congres panelen huren

 
Keep moving your brand!