ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Bekijk onze vloer voor stands die recht en glad is, waarbij de kabels zijn weggewerkt en de vloer is ook nog eens een communicatiedrager! Vindt u het ook zo vervelend als u over hobbels in het tapijt valt op een beurs? Of ergert u zich ook zo aan al die vieze tape op de vloer om de kabels weg te werken. Wilt u ook veiligheid en gemak op de beursvloer? Dan is dit wat u zoekt.

De nieuwe vloer voor stands is de basis voor uw stand

Met de nieuwe Stand-ON verhoogde vloer, kunt u de kabels gemakkelijk wegwerken en loshalen. Plaktape of dubbelzijdig tape is niet meer nodig om tapijt en kabels vast te leggen. Uw veiligheid wordt vergroot omdat de vloer egaal blijft en u of uw bezoekers niet meer over een opbollend stuk tapijt kunnen struikelen. Verspil daarbij ook geen kostbare tijd meer na afloop van uw event aan het schoonmaken van tapijt, kabels en vloeren.

Design, gemak en veiligheid

De tegels zijn zeer praktisch en decoratief, met verschillende legopties! De vloer heeft geen andere afwerking nodig, zeker voor designstands is de modulaire Stand-ON Expo vloer voor een stand een must! Wilt u een strakke afgewerkte vloer hebben, dan kiest u voor de afdekplaten, die worden in transparant geleverd, waaronder u een (verwisselbare) print of gekleurde sheet kunt leggen. Zo creëert u steeds weer een nieuwe uitstraling. Afwerking kan tevens met elke andere stoffering zoals vloerbedekkingstegels of laminaat. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk.

Een aantal voordelen van deze vloer

  • Compact te vervoeren,
  • Elke beurs een andere uitstraling,
  • Te combineren met vloerbedekking of tapijttegels,
  • Afwerkranden en afwerkhoeken met kabeldoorvoer in kleuren van tegels,
  • Geen gereedschap nodig,
  • Draagoppervlak tot 900 kg per tegel,
  • Goed schoon te maken,
  • 5 jaar garantie,
  • Duurzaam,
  • Dutch Design en in Nederland geproduceerd.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze nieuwe STAND-ON Expo vloer voor stands of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of via email info@abcdisplay.nl en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook onze brochure downloaden voor meer informatie of kijk op stand-on.com.

Portable Floor system with graphic   Portable ExpoFloor With prints   Portablefloor Stand-On 1

 
Keep moving your brand!