ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

 De design stand vloer is nieuw in ons assortiment

Er is met de design stand vloer op maat 100% nagedacht over de techniek en aan wat U nodig heeft! De vloer is hét grootste oppervlak van uw stand, daar moet u gebruik van maken! Creëer van uw vloer een advertentiedrager of een spraakmakend fotodesign. U kunt kiezen voor elk design dat u wilt. Deze vloer is een mooie combinatie met uw beursstand, waarbij het design vanuit de wanden doorloopt in de vloer.

design stand vloer

Alles netjes weggewerkt

Werk de kabels in een handomdraai weg. De kabels gaan netjes in de gootjes die ontstaand door het ontwerp van de vloertegels. Nooit meer plaktape resten op uw vloeren, tapijt of kabels! Deze modulaire design stand vloer op maat is zelf ontwikkeld door ABC Display en geproduceerd in Nederland.

De nieuwe modulaire design stand vloer is de basis voor uw stand

Met de nieuwe verhoogde stand vloer, kunt u de kabels gemakkelijk wegwerken en loshalen. Plaktape of dubbelzijdig tape is niet meer nodig om tapijt en kabels vast te leggen. Uw veiligheid wordt vergroot omdat de vloer egaal blijft en u of uw bezoekers niet meer over een opbollend stuk tapijt kunnen struikelen. Verspil daarbij geen kostbare tijd meer na afloop van uw event aan het schoonmaken van tapijt, kabels en vloeren. De vloertegels zijn gemakkelijk weer uit elkaar te halen zonder dat daar gereedschap bij komt kijken.

Design, gemak en veiligheid

De tegels zijn zeer praktisch en decoratief, met verschillende legopties! De vloer heeft geen andere afwerking nodig, zeker voor designstands is de modulaire design stand vloer een must! Wilt u een strakke afgewerkte vloer hebben, dan kiest u voor de afdekplaten, die worden in transparant geleverd, waaronder u een (verwisselbare) print of gekleurde sheet kunt leggen. Zo creëert u steeds weer een nieuwe uitstraling. Afwerking kan tevens met elke andere stoffering zoals vloerbedekkingstegels of laminaat. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk.

Snel te leggen zonder gereedschap en compact bij transport en opslag!

Leg de tegels naast elkaar en achter elkaar en klik de tegels vast met de geïntegreerde clip. De tegels zijn nu zelfdragend geworden, tot wel een gewicht van 900 kg per tegel. Hierdoor is de uitstraling altijd strak en mooi, zelfs bij een ongelijke ondergrond! De basistegels zijn stapelbaar en worden als legoblokjes in elkaar gelegd, hierdoor neemt het minder ruimte in en zo kunt u gemakkelijk heel veel tegels meenemen. Het voorkomt ook dat de tegels gaan schuiven.

design stand vloer, Stand-ON Vloertegel

Een greep uit de voordelen van de design stand vloer

  • U krijgt lichtgewicht verhoogde vloer die gemakkelijk zelf te leggen zijn zonder gereedschap
  • In ABS of in ABS V0 zijn de tegels brandvertragend, zelfdovend en gecertificeerd
  • Vastklikken aan bovenzijde en zelfdragend
  • Elektrakabels of led strippen aan onder- en aan bovenzijde weg te werken
  • Tegels stapelen in elkaar (lego principe, nestbaar)
  • Zwaar te belasten tot wel 900 kg per tegel, tegels buigen niet door
  • Verwisselbare fotoprinten
  • Duurzaam, Cradle to Cradle
  • Compact te vervoeren
  • Gemakkelijk uit te breiden

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze nieuwe design stand vloer of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of via email info@abcdisplay.nl en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook onze brochure downloaden voor meer informatie of kijk op stand-on.com.

#standvloer #design #gemak #veilig #modulair #trendy

 
Keep moving your brand!