ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Uw eigen display laten maken

Sinds 1979 is ABC Display actief als producent van verschillende presentatiesystemen. Een display is een omvatting voor alle systemen die bruikbaar zijn om je bedrijf, product of dienst te presenteren of te ‘’displayen’’ naar de doelgroep. Fabrikanten maken hiervoor gebruik van karton, aluminium, plexiglas of andere kunststof materialen. In Nederland zijn er maar weinig echte display leveranciers.

De meeste organisaties kopen goedkopere materialen kant en klaar in via Oostblok landen of China. Dit zorgt ervoor dat er weinig echte specialisten zijn die u kunnen voorzien van een unieke en werkelijk opvallende display.

Kies voor een mobiele display

Wij hebben ons als leverancier gespecialiseerd in mobiele displays. Dit houdt in dat u als gebruiker een systeem eenvoudig in een koffer of draagtas mee kunt nemen. Op locatie is dit systeem snel, zonder gereedschap en makkelijk te plaatsen. All onze materialen worden geproduceerd in Nederland. Hierdoor kunnen wij als producent een volledige productgarantie geven, snel leveren en geheel naar uw wensen.

Het onderscheidende vermogen van ons systeem is, dat wij dit systeem zelf bedacht hebben en dat de displays zodanig gemaakt zijn, dat u een systeem koopt waarbij u de print-visuals kunt verwisselen. Dit zorgt dat ervoor u een systeem eenmalig aankoopt, jarenlang kunt benutten en per actie kunt aanpassen.

Service bij aankoop van een display

Met een compact team van 10 mensen worden al onze producten in Almere geproduceerd. Alle systemen worden voor de levering intern opgesteld, gecontroleerd en na goedkeuring van ons en/of de klant ingeladen voor transport. Bij ABC Display staat service hoog in het vaandel. Zo bieden wij de opslag aan. Het is daarnaast ook mogelijk om ons het transport en de plaatsing van de systemen te laten verzorgen inclusief het inrichten van uw stand. Mocht u op zoek zijn naar een display die uw bedrijf geld gaat opleveren, kom dan eens naar onze showroom in Almere. Wij staan u graag te woord en kunnen u alle voordelen tonen van de soorten systemen die beschikbaar zijn. Onze nieuwste uitvinding is te bekijken op: www.LIFT-Showcase.com

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze displays of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Display   

 
Keep moving your brand!