ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Expand Display inzetten

Als leverancier van de Expand display systemen is het voor ABC Display mogelijk een bredere range aan hoogwaardig displaysystemen te bieden. ABC Display is zelf producent van verschillende unieke presentatiesystemen zoals een modulair standsysteem, de mobiele vitrine en mobiele posterborden.

Naast dit eigen assortiment aan presentatiesystemen bieden wij ook de bekende systemen aan zoals:

  • Expand Popup presentatiewand
  • Expand media screens
  • Expand podiumcase (balie)
  • Expand tenten en vlaggen

De systemen zijn allen van een hoogwaardige kwaliteit, dit is ook waar ABC Display voor staat.

Wat maakt Expand display systemen zo uniek?

De Expand display systemen zijn trendsetters en alle van een uitzonderlijke kwaliteit. Expand is gestart vanuit Zweden en de systemen worden zorgvuldig geproduceerd en gecontroleerd. Dit om ervoor te zorgen dat u een perfect systeem geleverd krijgt zonder mankementen. ABC Display levert alle Expand displays met een levenslange productgarantie. Dit houd in dat wanneer het door u gekochte systeem toch kapot gaat, wij u direct een nieuwe leveren zonder verdere vragen te stellen. Dit maakt ABC Display en Expand uniek in de markt.

Naast deze garantie is de afmetingen van de systemen anders is dan bij de meeste presentatiesystemen die in de verkoop zijn. De wanden zijn compact en licht van gewicht tijdens transport. Eenmaal uitgevouwen op locatie zijn de wanden wel 3 meter hoog i.p.v. de meest voorkomende afmeting van 2.25 meter hoog. Deze afmeting zorgt ervoor dat uw bedrijf meer opvalt dan de andere deelnemers. Extra attentie in combinatie met een juiste visuele communicatie draagt bij aan een beter rendement uit de beurzen en andere presentaties of promoties.

Contact uw Expand display leverancier

ABC Display is dagelijks zowel per telefoon als Email te bereiken. De productie van alle systemen evenals de printbanen en doeken wordt allemaal in Almere gedaan. U bent dan ook van harte welkom om langs te komen voor een uitgebreide rondleiding en training. Mocht u uw visuele communicatie willen vormgeven en heeft u daarvoor nog geen partner. Wij reiken u graag ons netwerken aan voor de selectie van genormeerde vormgevers en reclamebureaus.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze Expand displays of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zie ook onze website www.presentatiewand.nl.

Expand display

 
Keep moving your brand!