ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Unieke expositiewanden plaatsen

U gaat deelnemen aan een evenement, beurs of heeft een presentatie waarbij u goed voor de dag wilt komen. Met expositiewanden geproduceerd en geleverd door ABC Display zit u altijd goed. Als sinds 1979 zijn wij de trotse producent en leverancier van meerdere soorten beursstands, presentatiewanden en expositiewanden.

ABC Display produceert zijn eigen Press systeem. Dit gebeurd vaak 100% in Nederland. De profielen en technieken worden door ABC Display zelf bedacht en vervaardigd. Met onze systemen zoals onze expositiewanden wordt er extra veel aandacht besteed aan het gebruikersgemak in combinatie met de vele mogelijkheden die wij bieden.

Waarom kiest u voor onze expositiewanden?

Hieronder treft u een aantal voordelen van onze expositiewanden:

  • Licht van gewicht
  • Compact mee te nemen
  • Hoogstaande kwaliteit met 15 jaar garantie
  • Geen gereedschap nodig voor de montage
  • Full colour printpanelen die uw systeem volledig afwerken
  • Printpanelen zijn verwisselbaar
  • Geleverd in verrijdbare koffer

Zoals u kunt lezen zijn er vele voordelen te vinden in onze expositiewanden. U kunt de wanden hergebruiken, iedereen kan de wand in een handomdraai opzetten en u kunt elke keer weer een andere boodschap op de wand zetten, want de printpanelen zijn gemakkelijk te wisselen, zonder dat u een nieuw frame hoeft aan te schaffen.

Wist u dat expositiewanden modulair inzetbaar kan zijn?

ABC Display heeft expositiewanden ontwikkeld welke mobiel te vervoeren is maar ook modulair inzetbaar is. de ene keer stelt u de wand op in een hoekopstelling van 4 x 3 meter, de volgende keer een rechte wand van 2 meter, er is zeer veel mogelijk.

Voorzie uw expositiewand nu van grote LCD schermen, brochurehouders of vitrines. Met ons systeem zijn daarvoor geen zware beugels nodig. Gewoon makkelijk inhangen in het bestaande systeem. De Press expositiewand is dan ook perfect geschikt voor professionele bedrijven die kiezen voor eenvoudig en degelijk. Wilt u snel posters wisselen, klik dan door naar onze expositiepanelen

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze expositiewanden of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zie ook onze website www.presentatiewand.nl

Expositiewand   Expositiewand   Expositiewand

 
Keep moving your brand!