ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Het gemak van onze beurs systeemvloer wordt direct duidelijk als u het ziet. Door het ontwerp van de vloerdelen waar 100% is over nagedacht is deze vloer zowel zeer veilig als geheel te ontwerpen in uw eigen huisstijl of met uw eigen logo of eigen design erop. Door het unieke ontwerpen worden alle kabels netjes weggewerkt in de vloer, geen vieze tape of bobbels in de vloer meer. De vloer blijft ten aller  tijden recht liggen. U kunt de vloer zowel binnen als buiten leggen. Bijvoorbeeld als u de vloer al ‘rode loper’ gebruikt of als podium.

Portable Flooring Stand-On

Design, gemak en veiligheid

De tegels zijn zeer praktisch en decoratief, met verschillende legopties! De vloer heeft geen andere afwerking nodig, zeker voor designstands is onze Stand-ON beurs systeemvloer een must! Wilt u een strakke afgewerkte vloer hebben, dan kiest u voor de afdekplaten, die worden in transparant geleverd, waaronder u een (verwisselbare) print of gekleurde sheet kunt leggen. Zo creëert u steeds weer een nieuwe uitstraling. Afwerking kan tevens met elke andere stoffering zoals vloerbedekkingstegels of laminaat. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk.

Portable flooring Stand-On

Leg de tegels naast elkaar en achter elkaar en klik de tegels vast met de geïntegreerde clip. De tegels zijn nu zelfdragend geworden, hierdoor is de uitstraling altijd strak en mooi, zelfs bij ongelijke vloeren!De basistegels zijn stapelbaar. De tegels worden als legoblokjes in elkaar gelegd, dit neemt minder ruimte in en zo kunt u gemakkelijk heel veel tegels meenemen. Het voorkomt ook dat de tegels gaan schuiven.

Kopen of huren, wat u wilt

U kunt de verhoogde beursvloeren bij ons kopen maar ook huren, dat is geen enkel probleem. Zo kunt u bij elke beursdeelname precies afnemen wat u nodig heeft. Wij kunnen de vloer ook voor u vervoeren en leggen op locatie. Onze vloerdelen hebben veel voordeel voor u en zorgen ervoor dat uw gehele stand opvalt!

Voordelen van onze beursvloeren op een rij

 • verschillende legopties mogelijk
 • gebruik van verwisselbare kleurensheets
 • elk geprint design mogelijk
 • alle soorten vloerbedekking
 • kabels worden netjes weggewerkt
 • hoge draagkracht per tegel (tot 900 kg), zonder doorbuigen
 • afmeting tegel 50 cm bij 50 cm
 • duurzaam, Cradle to Cradle
 • gemakkelijk te vervoeren en op te slaan
 • snel te leggen zonder gereedschap
 • Goed schoon te maken
 • 5 jaar garantie

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze nieuwe verhoogde beursvloeren of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of via email info@abcdisplay.nl en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor meer informatie kunt u ook kijken op stand-on.com

#beurssysteemvloer #designvloer #veiligheid #gemak #kopenenhuren

 
Keep moving your brand!