ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Snel uw Logobord inzetten

Uw wilt het bedrijf meer laten opvallen. Kenbaar maken dat u ergens gevestigd of werkzaam bent. Een logobord helpt om uw bedrijf herkenbaar te maken. Bij ABC Display kunt u een logobord in vele soorten en maten krijgen. Wij printen direct op het bord om te zorgen voor een kostenbesparing voor u en een briljantere presentatie van uw bedrijf. Logoborden kunnen bevestigd worden op de gevel of bij de entree van uw bedrijf. De borden kunnen ook anders ingezet worden. Bijvoorbeeld voor een presentatie van bepaalde producten.

De afmeting van een logobord

De afmeting van een logobord is in zekere zin beperkt tot de afmeting van de plaat waarop geprint wordt. De meeste platen hebben een maximale afmeting van 125 cm breed x 300 cm lang. Binnen deze afmeting kunt u zelf alles bepalen. Mocht u groter willen dan is er de optie om meerdere platen tegen elkaar aan te bevestigen.De afmeting is minder belangrijk dan de manier waarop u het bord inzet.

U kunt het logobord ook bedrukken met de namen van de verschillende afdelingen van uw organisatie en dat op elke verdieping bevestigen of bijvoorbeeld boven elkaar bij de ingang van het kantoorgebouw hangen. Heeft u een neutrale beursstand, dan kunt u er ook voor kiezen om een logobord op uw stand te plaatsen. ABC Display verzorgt ook de montage van de borden, zowel op kantoor als op een beurs. Wij zullen er voor zorg dragen dat uw logobord naadloos aansluit.

Een logobord als parkeerplek aanduiding is ook veel voorkomende oplossing. Wij hebben de mogelijkheid om te printen op een staal of aluminium plaat van drie, vier of vijf centimeter dik, welke dubbelzijdig kan worden voorzien van uw logo of presentatie. Het bord kan ook zonder problemen vele jaren lang buiten staan. Als u ons aangeeft waar u het bord voor wilt gebruiken dan weten wij de beste optie voor u. Hierbij denken wij aan kwaliteit, duurzaamheid, multifunctionaliteit en kosten.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf van een logobord of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zie ook www.expositie-panelen.nl

Vitrinekasten LIFT met logobord

 
Keep moving your brand!