ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

U heeft gezocht op mobiele balie!

Dank voor uw bezoek en uw interesse in onze mobiele balie, wij hebben een breed assortiment aan balies. Ziet u hier niet meteen de balie die u zoekt? Gelieve dan contact met ons op te nemen, wij leveren ook op maat gemaakte balies. Wij hebben jarenlange ervaring in de productie van mobiele balies. Naast diverse merken hebben wij ook de door ons zelf ontwikkelde mobiele balie van het Press systeem. Hiermee bieden wij u een systeem waarmee u zelf de vormgeving van uw balie kunt bepalen. De frames worden voorzien van een digitale print van hoogwaardige kwaliteit, die ook door u zelf of onze grafische afdeling op te maken is. De mobiele balie kan uitgebreid worden met vitrines, brochurehouders, productbakken, en nog veel meer. Het balieblad is in elke gewenste kleur te verkrijgen, het is zelfs mogelijk om het balieblad te laten mee printen, hier kan bijvoorbeeld uw logo op weergeven worden.

Uw mobiele balie gemakkelijk te monteren

Alle balies die wij produceren zijn, ongeacht de grote van de balie, compact mee te nemen. Onze balie plaatsen is nog makkelijker dan een IKEA pakket in elkaar zetten. Zonder gereedschap worden de frames aan elkaar geklikt, de print ervoor gehangen en het blad bevestigd. Dan nog het voordeel dat de vormgeving van uw mobiele balie geheel zelf te bepalen is, en dat de print waarmee uw uitstraling gecreëerd wordt, ten alle tijden te vervangen is. Onze printbanen zijn voorzien van een beschermingslaminaat waardoor deze af te nemen zijn met een schoonmaakmiddel.

Garantie op een mobiele balie

Wij gegeven op het systeem een levenslange garantie. Met de printbanen garanderen wij 5 jaar kleurechtheid garantie. Kortom een mobiele balie die minimaal 5 jaar in perfecte staat te gebruiken is. De prints kunt u wisselen bij diverse gelegenheden waar u verschillende reclame boodschappen heeft.

Transport van een mobiele balie.

De manieren van transport liggen aan de omvang van uw mobiele balie. Een mobiele balie tot 4 meter breedte is gemakkelijk in 1 tas (100x85x15cm) te vervoeren en past dus in elke personenauto. Voor een grotere balie die meer dan 4,5 meter is, maken wij veelal gebruik van een roll-box. Deze is te vervoeren in een klein busje.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze Nylon panelen of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u al een presentatiewand of wilt u daar meer over weten? Zie ook onze website www.presentatiewand.nl

Mobiele balie    Mobiele balie

 
Keep moving your brand!