ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

De mobiele beursstand van ABC Display

ABC Display is een productiebedrijf dat allerlei presentatiesystemen levert om uw bedrijf een verbeterde visuele communicatie aan te reiken. Wij concentreren ons binnen deze markt voornamelijk op de mobiele beursstand. Wanneer u op zoek bent naar een mobiele beursstand zit u bij ons goed. In Almere doen wij de productie voor zowel de frames als de prints. Deze materialen zijn veelal licht van gewicht en zeer eenvoudig te monteren door één persoon.

Waarom wij de juist leverancier zijn voor uw mobiele beursstand?

Het familiebedrijf ABC Display bestaat al sinds 1979.  Al vanaf het begin is de organisatie gestart met het produceren van verschillende systemen waaronder de mobiele beursstand. ABC Display is een goede leverancier omdat wij een aantal eigen systemen hebben bedacht en ontwikkeld waarbij de klantenwens centraal staat. Wij denken graag met u mee. Wij leveren snel en bij ons staat service hoog in het vaandel.

Naast onze eigen unieke systemen, bieden wij elk ander systeem aan wat er maar beschikbaar is. Wij werken voor bekende producenten met leveranciers uit Duitsland, China, Zweden en Engeland. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden.

Een mobiele beursstand die alles mogelijk maakt

Met het door ons zelf ontwikkelde Press systeem is op het gebied van de mobiele beursstand werkelijk alles mogelijk wat u voorheen alleen met houtbouw kon doen. Het voordeel dat het Press systeem biedt is dat het mobiel en zeer compact te vervoeren is.

Met onze mobiele beursstand bent u zeker van een licht gewicht sterk aluminium frame. Het neemt slechts een diepte van 2 cm in beslag op de dure standruimte. Het is mogelijk strakke rechte wanden te maken en/of deze te laten variëren met glooiende bochten. Daarbij kunt u op elke gewenste hoogte en in elk gewenst formaat vitrines, brochure en productplanken plaatsen. Uw mobiele beursstand is ook eenvoudig te voorzien van grote LCD schermen. En dat zonder dure ophangbeugels.

De mogelijkheden van een Press beursstand hieronder vermeld

  • Snelle montage
  • Compact te vervoeren
  • Geen gereedschap nodig voor de montage van uw mobiele beursstand
  • Vitrines, brochure en productplanken in te plaatsen
  • Grote LCD scherm in te hangen
  • Een deur kan uw berging wegwerken
  • Onbeperkte hoogte mogelijk
  • Modulair en flexibel inzetbaar
  • Frames levenslang bruikbaar, prints kunnen verwisseld worden

Snel een mobiele beursstand nodig, bel ons!

Neem contact op met ons team om samen te bespreken wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Wij voorzien u graag van gedegen advies. Het is zelfs mogelijk voor ons om direct een mobiele beursstand voor u te schetsen met ons speciaal ontwikkelde ontwerpprogramma. Aangezien ABC Display de volledige productie zelf in Almere doet, van zowel de frames als de grafische printbanen kunnen wij indien nodig de volgende dag een mobiele beursstand aan u leveren. Dat noemen wij flexibel en klantgericht werken.

Wilt u eens een presentatie op locatie? Wij komen graag bij u langs, wij zijn vaak aanwezig in de steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Breda.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze beursstands of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of kom bij ons langs op onze 700m2 showroom. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zie ook onze website www.presentatiewand.nl voor andere soorten van de mobiele beursstand.

 

Mobiele beursstand     Mobiele beursstand     Mobiele beursstand     Mobiele beursstand

 
Keep moving your brand!