ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Onze mobiele vitrine om uw producten beter te presenteren!

Een van onze eigen systemen, die wij zelf hebben ontwikkeld, is de mobiele vitrine, de LIFT Showcase. ABC Display is al sinds 1979 producent van presentatiesystemen. Wij bedenken en produceren systemen, die uw presentaties vergemakkelijken en waarmee u opvalt bij uw klanten.

LIFT mobiele vitrines is DE oplossing!

De mobiele vitrine van ABC Display is compact, licht van gewicht en stootbestendig. Het kan binnen een minuut worden opgezet. Een kind kan de was doen.
Anders dan bij andere vitrines, meestal gemaakt van glas, dat breekbaar en zwaar is, heeft onze mobiele versie een aantal bijzondere voordelen:

  • Lichtgewicht
  • Zonder gereedschap te monteren
  • Montagetijd van 60 seconden
  • Afsluitbaar
  • Stootbestendig
  • Prints en kleurensheets op voor-, achterzijde en bodemplaat
  • Elke unieke uitstraling mogelijk
  • Betaalbaar

Bij de LIFT Showcase kunt u de presentatie van uw producten of brochures optimaliseren door te werken met prints en kleurensheets. Op deze manier maakt u de vitrines uniek voor uw bedrijf, product of dienst. Het is eenvoudig om de prints te verwisselen en de mobiele vitrine voor andere doeleinde in te zetten. Hiermee creëert u een multifunctionele kast. U kunt de mobiele vitrines zelf samenstellen en u kunt bijvoorbeeld de onderste delen afsluiten, zodat het als opbergkast dient.

Heeft u wel eens 5 kasten in uw auto vervoerd zonder allerlei gekke manoeuvres uit te halen? Met een LIFT mobiele vitrine is dit mogelijk.

Een paneel vervangen van een mobiele vitrine

Onze vitrine kan in verschillende hoogtes besteld worden, waarbij de meest voorkomende hoogte 5 niveaus hoog (185cm) is. Wilt u een andere kleur of is een paneel door veelvuldig gebruik beschadigd, is dat geen probleem. Wanneer het een keer voorkomt, kan door ons eenvoudige kliksysteem, een paneel gemakkelijk vervangen worden.

Kortom, u bent met een LIFT Showcase optimaal flexibel en mobiel. Voor meer informatie en een impressie van de mogelijkheden, zie de video over de LIFT Showcase.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze LIFT kast of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of laat uw gegevens achter op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Mobiele vitrine

 
Keep moving your brand!