ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Wilt u weten wat er achter alle mooie print-visuals schuil gaat? Het modulaire beursframe van ABC Display! Onze modulaire beursframe is licht in gewicht, gemakkelijk en zonder gereedschap zelf in elkaar te klikken en voor elke beurs aan te passen in formaat. Onze beursframe is van hoge kwaliteit en doordat het compact is mee te nemen, zeer gemakkelijk zelf te vervoeren. U heeft daar geen vrachtwagen voor nodig.

modulaire beursframe

modulaire beursframe

Rechte en ronde vormen

Daarnaast kunt u onze modulaire beursframe zowel rond als recht plaatsen. U kunt spelen met vorm en formaat en het systeem uitbreiden met diverse modulen. Ons Press-presentatie systeem heeft vele voordelen. U kunt alle frames zelf in elkaar klikken met de kunststof clip, of het nu de presentatiewand betreft, de balie of de zuilen. Alle frames worden bedekt met magnetische print stroken, die altijd weer veranderd kunnen worden met een nieuwe visual of communicatieboodschap en kunnen in uw eigen huisstijl geprint worden waardoor uw stand er weer anders uitziet terwijl de frames hetzelfde zijn. Door deze aan te passen aan de vloeroppervlak van uw beursstand kan elk gewenst formaat stand verkregen worden. De modulaire beursframe is multifunctioneel.

3D schets

Heeft u moeite om een voorstelling te maken van de opzet van uw beursstand? Vraag dan een 3d schets aan, waarbij wij voor u geheel vrijblijvend een tekening maken van hoe uw beursstand er uit zou kunnen zien. Samen met u nemen wij uw wensen door, wilt u presentatiekasten, zuilen of een opbergruimte? Led schermen of alleen maar presentatiewanden, gebogen of recht, wij maken een 3D schets voor u zodat u een goed beeld krijgt van wat u wilt.

Garantie op de modulaire beursframe

Het Press systeem is door ABC Display in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Het Press systeem is ondanks enkele kopieën van onze concurrenten nog ongeëvenaard succesvol. Uniek is de eenvoud, stabiliteit en met geen enkel ander systeem is het zo gemakkelijk om producten of TV schermen te integreren. Bij ABC Display krijgt u een levenslang garantie op onze modulaire beursframe.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze modulaire beursframe of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of via email info@abcdisplay.nl en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 
Keep moving your brand!