ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Montage Service voor uw gemak

ABC Display heeft in de loop der jaren ervaren dat veel organisaties het gemakkelijk vinden om op een locatie te arriveren waar de expositie of presentatie al gemonteerd is. Wij bieden deze montage service en kunnen ook zorgdragen voor de demontage. Alle montages en demontages worden door gekwalificeerd personeel van ABC Display gedaan. Wij zullen dit nooit uitbesteden aan derde partijen. Dit om te allen tijde de kwaliteit te waarborgen.

Door voor de montage service van ABC Display te kiezen bent u verzekerd van een zorgeloze deelname aan uw beurs of expositie. Wij controleren uw beursstand, presentatiewand of expositiepanelen en maken het voor u schoon en zorgen ervoor dat alles tijdig op de afgesproken locatie is opgebouwd.

Wat hebben wij van u nodig voor de montage service

Wij willen graag van te voren een aantal dingen van u weten zodat wij goed beslagen ten ijs komen en wij en u niet voor verassingen komen te staan. Zodat wij u de beste service kunnen leveren:

  • Wat is de beschikbare oppervlakte?
  • Wat zijn de opbouwtijden en afbouwtijden?
  • Waar vind het evenement plaats en welke dagen?
  • Wie is ons contactpersoon op locatie?
  • Wie is er aanwezig om de stand te controleren (dit kan ook telefonisch)

Wilt weten hoe ver de montage service gaat?

Als u wilt zien wat wij onder andere kunnen monteren voor u, kijk dan hieronder:
Montage service van Expositiepanelen en posterborden
Montage service van: Beursstands van Pop-up, Press of andere systemen.

Of bekijk onze folder Presentatiewanden over de diverse presentatiewanden en systemen die wij in osn assortiment hebben.

Ons team staan 24/7 voor u gereed is is altijd bereikbaar voor vragen.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze montage service of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Montage service

 
Keep moving your brand!