ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Nylon panelen in iedere gewenste kleur

ABC Display is de producent van nylon panelen. Sinds 1979 maken wij sterke panelen welke voorzien worden van elke gewenste kleur nylon. De officiële naam van deze panelen is Arctium panelen. Arctium is een kleefplant. U kunt met klittenband gemakkelijk posters of andere items bevestigen.

U kunt materialen tot 5 kg hechten aan de nylon panelen. Download hier onze Nylon panelen folder :

In onze video presenteren wij u hoe gemakkelijk deze panelen werken:

De afmetingen van nylon panelen

De panelen zijn leverbaar vanaf 25 cm x 25 cm in een meervoud van 25 cm. Wij hebben een speciale plaat laten ontwikkelen welke leverbaar is op 125 cm breed x 300 cm lang. Dit houd in dat uw nylon panelen ook deze afmetingen kunnen hebben, net als de poster. Het is zelfs mogelijk om beide zijde van de paneel een andere kleur nylon te geven.

Als u klikt op de kleurenkaart zult u alle mogelijke kleuren zien die wij kunnen leveren: Kleurkaart.

Hoe werken nylon panelen?

Een nylon paneel is voorzien van een speciale aluminium lijst, hierin bevestigd u met een handomdraai een clip. Deze clip zorgt ervoor dat u het paneel tegen de staander kunt vastklikken. De staanders zorgen ervoor dat uw nylon paneel vrij in een ruimte kan staan of gekoppeld kan worden met andere panelen. Wanneer de nylon panelen gekoppeld staan kunt u zelf de vorm aanpassen.

Zoals u merkt komt er dus geen gereedschap aan te pas en kunt u zelf eenvoudig en gemakkelijk panelen monteren en vormen aanpassen naar wens.

Hoe worden nylon panelen vervoerd?

ABC Display produceert de nylon panelen speciaal op aanvraag. Daarnaast verhuren wij ook veel nylon panelen aan gemeenten, universiteiten en congres organisaties en locaties. Voor het behoud van de panelen, staanders en clips gebruiken wij verrijdbare transportkoffer.

Deze zijn voor elke klant weer speciaal te maken en vorm te geven, of u nu 10 panelen koopt of 25 stuks. Wij zorgen voor een passende transportkoffer die volledig afsluitbaar is. Wij adviseren u deze transportkoffers erbij te nemen, voor vervoersgemak en bescherming van uw panelen. Uit ervaring blijkt dat er vaak over de grond gesleept wordt met de panelen en staanders en dat clips gemakkelijk kwijtraken in verschillende opberg bakken.

Wat is de levertijd wanneer u nylon panelen besteld?

ABC Display is een productiebedrijf met een riante voorraad aan materialen. Wij houden 7 tot 14 dagen levertijd aan, maar snelheid is soms geboden, dus laat ons weten wat uw wensen zijn. Het is voor onze productie mogelijk om per dag 50 panelen te produceren. De levertijd is dus afhankelijk van uw aantallen en de wens met betrekking tot de transportkoffer.

Wilt u prints laten maken op een sterk en 100% kleurecht kunststof, dan zit u bij ABC Display ook op het juiste adres. Bij ABC Display hebben wij 2 printers die bijna fulltime prints produceren voor allerlei soorten toepassingen.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze Nylon panelen of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zie ook onze website www.presentatiewand.nl

Nylon panelen   Nylon panelen   Nylon panelen

 
Keep moving your brand!