ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Uw nieuwe opblaastent

De opblaastent is een nieuw product binnen het assortiment van ABC Display. Deze tenten zijn na een langdurige selectie en testfase opgenomen omdat de manier van montage, presentatie en mobiliteit in de lijn ligt van waar ABC Display voor staat. Portable branding! Onze opblaastent is zeer compact te vervoeren middels een rugzak. Deze kan dus gemakkelijk lopend, per fiets of per auto vervoerd worden naar een locatie. De opblaastent is in allerlei kleuren leverbaar en kan zelfs compleet bedrukt worden in elke gewenste uitstraling.

Waarom adviseren wij u een opblaastent?

De reden voor het advies dat wij uitspreken is vrij simpel. U kunt de tent compact meenemen, zorgt dat de complete tent binnen 15 minuten gemonteerd is. Bovendien is de complete tent voorzien van uw unieke bedrijfsuitstraling. Snel, gemakkelijk, kwalitatief en de juiste uitstraling!!

De tenten kunnen per zijde afgedicht worden zodat u een eigen ruimte maakt. Het is ook mogelijk meerdere exemplaren te koppelen om het totale overdekte oppervlakte te vergroten, zo kunt u speelse opstellingen maken en zelf lampen ophangen voor de sfeer.

Veel van onze klanten kiezen voor de opblaastent in combinatie met een mobiele kast of presentatiewand. Door deze presentatiesystemen in de tent op te stellen, wordt er een eigen en unieke presentatieruimte gecreëerd.

Met welke garantie levert ABC Display de opblaastent?

de tenten worden gemaakt in Duitsland. De levertijd van dit product is 2 tot 3 weken. mocht u het sneller nodig hebben neem dan contact op met ABC Display, dan gaan we kijken wat we voor u kunnen doen. Het leveren van deze unieke tenten duurt langer dan normaal, dit heeft als reden dat elke tent op maat geproduceerd en gecontroleerd wordt. Dankzij dit unieke maatwerk kunnen wij garanderen dat men hier vakwerk aflevert zoals u van ABC Display gewent bent. De garantie op deze opblaastent is dan ook 15 jaar zelfs als u de tent intensief gebruikt. Maak ook uw presentatie perfect. Informeer naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze opblaastent of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op

Mobiele Tent

 
Keep moving your brand!