ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Vul uw stand aan met opvallende Meubels

Bij ABC Display bieden wij u naast onze mobiele wanden, beursstands en expositiepanelen ook opvallende meubels.  “One stop shopping”, zodat uw stand in een keer geheel is aangekleed. Kies de meubels die passen bij uw presentatie, expositie of promotie. Veel van de door ons speciaal geselecteerde meubels zijn compact te vervoeren en het is mogelijk de stoelen en tafels te voorzien van uw bedrijfslogo en of kleuren. ABC Display heeft bij de selectie van deze meubels rekening gehouden met bepaalde specificaties.

Profiteer bij opvallende meubels van voordelen als:

  • Licht in gewicht
  • In te vouwen voor compact transport
  • Middels speciale stickers in unieke uitstraling te verkrijgen
  • Unieke vormen en daardoor opvallend
  • Comfort

Wat is er beschikbaar als opvallende meubels

Door rekening te houden met deze punten kunnen wij u opvallende meubels bieden als:

  • stoelen, bar krukjes, statafels, koffietafels.

Kom in onze showroom testen hoe stevig deze stoelen zijn en zie gelijk hoe gemakkelijk deze systemen in elkaar vouwen voor compact en gemakkelijk transport. Laat ons een voorbeeldschets van de meubels maken met uw bedrijfslogo erop en andere leuke en exclusieve ontwerpen tonen. Bij ABC Display vinden wij dat presenteren, opvallen is. Dit wordt gedaan door het totale plaatje, in de vorm van een beurswand, de grafische opmaak, de vloer en de meubels.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze opvallende meubels of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Kijk voor andere systemen op onze website presentatiewand.nl

U kunt ook doorklikken naar exclusieve en kostenbesparende beursstands. Klik op de link beursstands en u gaat door binnen onze site.

Opvallende meubels   Vouwbare beurstafel

 
Keep moving your brand!