ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Wij produceren uw popup presentatiewand  

De Popup presentatiewand is al tijden lang de meest gebruikte en meest gebruiksvriendelijke presentatiewand die er in omloop is in de wereldwijde markt. Waarom de presentatiewand zo gebruiksvriendelijk is? Dit komt door de volgende punten:

  • Binnen 5 minuten gemonteerd
  • Full-color print welke het gehele framewerk verbergt
  • Transport mogelijk in een kleine personenauto
  • Printbanen zijn ten alle tijden deels of geheel te verwisselen
  • Basis wanden altijd uit te bouwen

De bovengenoemde punten ziet u terugkomen in onze instructievideo.

Uw popup presentatiewand via ABC Display

ABC Display levert inmiddels al ruim 30 jaar lang popup presentatiewanden en weet door alle ervaring wat u van de systemen verwacht. Zo geven wij op alle presentatiewanden een levenslange garantie. Ook geven wij u de garantie dat van iedere presentatiewand ten alle tijden nieuwe materialen aan te schaffen zijn t.b.v. een uitbreiding van de presentatiewand.

Wij adviseren u graag over de opmaak van de printbanen zodat wij voor u een perfecte popup presentatiewand kunnen produceren. Wij printen bij ons in Almere en voorzien daarna de printbaan van een stevig beschermingslaminaat waarna wij de printbanen op maat snijden. Dankzij onze ervaring kunnen wij garanderen dat uw prints niet bobbelen op een popup presentatiewand en dat de print altijd goed doorloopt. Het is eveneens mogelijk om uw popup presentatiewand schoon te maken met elk gewenst schoonmaakmiddel.

Toepassing van de popup presentatiewand

Een presentatiewand wordt veelal gebruikt op beurzen en congressen. De standhouder neemt zelf de presentatiewand mee in de auto en stelt deze op voordat de beurs gaat beginnen. De presentatiewand wordt geleverd in een transport koffer, deze is eveneens om te bouwen tot een balie. Dankzij de 200 watt breed stralende spots maakt het met popup presentatiewanden van ABC Display niet uit hoe de locatie uitgelicht is.

 

Naast de popup presentatiewand, een totaalleverancier

ABC display drukt ook uw posters en verzorgt de afwerking met laminaten en het opplakken op foamboard of kunststof. Onze technische dienst staat voor uw klaar om uw prikbord expositie te plaatsen en te demonteren (indien nodig). Andere oplossingen die wij aanbieden zijn: rechte Popup presentatiewanden, mobiele stands, roll-banners, mobiele balies en zuilen.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze popup wanden of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zie ook onze website www.presentatiewand.nl

Popup presentatiewand     Pop-up presentatiewand

 
Keep moving your brand!