ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Posterborden huren een slimme keus!

Een posterbord huren wilt u natuurlijk doen bij de specialist. Sinds 1979 produceert ABC Display posterborden, expositiepanelen en andere presentatiesystemen. Wij zijn er dan ook trots op dat wij als eerste bedrijf in Nederland zijn gestart met het aanbieden van het huren van posterborden.

Dankzij deze start hebben wij een groot netwerk van tevreden klanten opgebouwd. Veel van onze klanten zijn zelfs zo tevreden over onze posterborden dat zij gekozen hebben om de posterborden alsnog te kopen van ABC Display. Dit is natuurlijk ook mogelijk, waarbij u direct de keuze heeft om uw posterborden te laten voorzien van een unieke kleur nylon stof of een full colour print.

Alvast zien hoe eenvoudig en goed deze posterborden in elkaar klikken?

Posterborden huren, hoe werkt dat?

Als u net start met het inhuren van de posterborden zullen onze specialisten u helpen om alles voor uw evenement in goed banen te leiden. U kunt de verschillende manieren waarop u de borden in kan zetten en de aantal posterborden samen met ons bespreken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij zeggen verstand te hebben van hoe de posterborden het beste ingezet kunnen worden. Daarbij houden wij rekening met een aantal aspecten zoals:

 • Beschikbare ruimte
 • Lichtinval van de ruimte
 • Looproute van de bezoekers
 • Aantal te presenteren werken
 • Tijden van op-/afbouw

Wanneer u samen ons met contactpersoon deze punten inzichtelijk heeft kunnen wij een passende offerte geven voor posterborden huren. Als u kiest om bij ABC Display te huren dan adviseren wij u om de levering en montage door ons montageteam te laten verzorgen. Zij doen niet anders dan het plaatsen van posterborden op locaties en kunnen u altijd perfect assisteren.

Een posterbord huren is altijd lastig omdat de ruimte vaak pas op het laatste moment open is voor de montage. Voor ons is dat geen probleem. Wij zorgen ervoor dat de posterborden ruim op tijd gereed staan zodat u ze kan ingerichten met presentatiematerialen.

Ervaar hoe prettig posterborden huren kan zijn

OP onze showroom kijken wij graag samen met u hoe u een prachtige presentie of expositie kan plaatsen. Als commercieel bedrijf doen wij niet aan sponsoring, maar als u kiest voor posterborden huren, zult u merken dat de tarieven scherp en gepast zijn. Zie ook onze website www.expositie-panelen.nl

Wat is het voordeel van een posterbord huren?

Een posterborden huren heeft vele voordelen te opzichte van het aankopen hiervan. Onderstaand een aantal voordelen op een rij

 • Een posterbord huren doet u in een gewenste kleur nylon.
 • Posterborden huren zorgt ervoor dat u geen grote uitgave hoeft te doen.
 • Materialen kunnen bevestigd worden met klittenband, punaises of schilderijhaken.
 • Montages en demontages hoeven niet door u volbracht te worden.
 • Posterborden zijn in elke gewenste hoeveelheid af te roepen.
 • Alle opstellingen kunnen geplaatst worden.
 • Uw kooppanelen kunnen altijd nog aangevuld worden door posterborden huren.
 • Levering in alle steden zoals Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Breda, Eindhoven en alle omliggende steden.

Download hier onze Posterborden huren folder voor meer informatie.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze posterborden of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Posterborden huren     Posterborden huren      posterborden huren

 
Keep moving your brand!