ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Posterpanelen huren

Wanneer u enkele keren per jaar posterpanelen huren wilt dan is het verstandig om een leverancier te selecteren met ruim voldoende voorraad. Al sinds 1979 heeft ABC Display als producent en leverancier voor het huren van posterpanelen altijd kunnen leveren. Dit komt mede door de eigen productie. Is de voorraad net niet toegankelijk, dan maken wij gewoon extra panelen aan!
Zo zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de leverancier met de meeste posterpanelen op voorraad! Een posterpaneel huren doet u daarom bij ABC Display.

Via de onderstaande video weergeven wij de manier van werken en bevestigingen:

Bij posterpanelen huren kunt u kiezen uit een aantal beschikbare kleuren. Daar waar andere bedrijven enkel blauw, zwart of wit verhuren bieden wij meer! Zo kunt u kiezen uit:

  • Zwart
  • Donkerblauw (Oxford)
  • Lichtblauw (Corn flower)
  • Grijs (Antraciet)
  • Lichtgrijs
  • Donkergroen
  • Wit

Kortom, wij bieden in kleuren al een ruime voorraad om 95% van alle gebruikers die posterpanelen huren te voorzien in de behoefte.

Hoe werken posterborden en werkt posterpanelen huren?

De posterpanelen die ABC Display produceert zijn uniek. Wij hebben zelf een profiel ontwikkelt waarin een speciaal ontwikkelde clip past. Onze panelen zijn op alle gewenste afmetingen te verkrijgen. Binnen 300cm x 125cm kunnen wij alles maken voor uw expositie. De meest voorkomende afmetingen zijn 100 x 125cm. Deze zijn zowel in portret als landscape te plaatsen. Aan twee zijde van de posterpanelen worden 2 clips bevestigd, door deze een kwartslag te draaien, klikt u de panelen vast. U heeft geen gereedschap of kracht nodig om dit te bevestigen. Elk paneel wordt voorzien van 2 staanders, tenzij de posterpanelen gekoppeld worden tot een lange rechte of anders gevormde wand.

Waarom posterpanelen huren?

Een posterpaneel huren is een interessante oplossing om een professioneel evenement te organiseren. U let hierbij op de kosten want er hoeven geen grote uitgave gedaan te worden. In de meeste gevallen adviseren wij u dat ABC Display de posterpanelen komt afleveren, monteren en weer retour halen. Wij hebben een gespecialiseerd montage team beschikbaar welke u zelfs op locatie nog perfect kunnen adviseren.

Als u kiest voor posterpanelen huren, betekent het niet dat u panelen huurt die er stoffig en gebruikt uitzien. ABC Display zorgt er voor dat panelen er weer in een zo mooi mogelijke staat uit zien na elke verhuur.

Posterpanelen huren doet u om, ontzorgt te worden. Wij leveren in een gewenste kleur, leveren bevestigingsmaterialen bij zoals klittenband, punaises of schilderijhaken. Het enige wat u doet, is de posterpanelen voorzien van uw presentatiematerialen. ABC Display heeft een leuk en spontaan team die de gehele leveringen, montages, inrichtingen en demontages voor u verzorgen.

Wij zijn gevestigd in Almere maar leveren bijna dagelijks posterpanelen in Amsterdam, Utrecht, Breda, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven. Een posterpaneel huren doet u bij ABC Display.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze posterpanelen of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Download de Click folder posterpaneel huren

Zie ook onze website www.expositie-panelen.nl

Posterpanelen huren   posterpanelen huren

 
Keep moving your brand!