ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Het gemak van onze posterstands

Uw organisatie heeft een evenement in de planning waarbij u middels posterstands, posters wil presenteren aan uw bezoekers. Wij weten dat de ruimte openlijk en vriendelijk moet overkomen en er mag niks op de muren bevestigd worden, hiervoor hebben wij de posterstands geïntroduceerd. ABC Display produceert deze al sinds vele jaren.

De posters die u wilt presenteren kunnen op meerdere manieren bevestigd worden tegen de stands zoals:

 • Punaises
 • Klittenband
 • Schilderijhaken
 • Blauwe lijm dots (craft dots)

De posterstands kunnen alleenstaand geplaatst worden of gekoppeld tot lange rijen of speelse vormen. Met de posterstands van ABC Display bent u optimaal flexibel. Wij produceren de stands in Almere maar leveren door heel Nederland. Zo zijn wij vaak te vinden in Amsterdam, Utrecht, Breda, Den Haag, Rotterdam en zelfs Eindhoven of leveren wij wekelijks posterstands in Maastricht.

Wilt u zien hoe onze poster stands in elkaar gezet worden. kijk dan deze video:

De voordelen van posterstands

Onze stands hebben veel voordelen ten opzicht van andere systemen. Enkele voordelen staan hieronder vermeld:

 • Licht van gewicht
 • Gemakkelijk te monteren zonder gereedschap
 • Zowel in portret als landscape te plaatsen
 • Elke gewenste opstelling is te maken, denk aan rechte wanden, harmonica opstellingen of stand a lone
 • De posterpanelen zijn altijd dubbelzijdig in te zetten
 • Vele kleuren en afmetingen beschikbaar
 • Inzetbaar voor posterpresentaties, of als afscheiding van een ruimte

Download hier de folder over onze Posterstands

ABC Display is producent van posterstands

Wij zijn er trots op dat wij in 1979 gestart zijn met het produceren van de posterstands. Dit is ook terug te zien is het logo van ABC Display. U ziet daar een harmonica opstelling van enkele posterstands. Deze panelen bestaan uit een speciaal, extra sterk karton. Dit karton kan onbeperkt bewerkt worden met onder andere punaises zonder dat de toepassing verminderd. De stand wordt beplakt met een speciale nylon stof of met een grafische toepassing zoals een full colour print. De nylon stof is in meerdere kleuren te verkrijgen. De meest voorkomende kleuren zijn: Blauw, Zwart, Grijs.

De speciale nylon stof zorgt ervoor dat er tegen de stands gewerkt kan worden met klittenband. Een tweede werking van de nylon is dat de gaatjes die veroorzaakt worden door de punaises niet zichtbaar zijn. Een posterstand is slechte 2 cm dik en beschikbaar in allerlei formaten (door u zelf te bepalen). Wat vaak gebeurd, is dat een stand dubbelzijdig voorzien wordt van een nylon stof. Het is echter ook mogelijk om één zijde te voorzien van nylon stof en op de andere zijde een full color poster te laten inzetten.

Advies over posterstands

Aangezien wij al een ruime tijd deze stands produceren zijn er al allerlei toepassingen gemaakt en getest. Denk hierbij aan magneetborden, posterpanelen, balies etc. Mocht u vragen hebben over bepaalde toepassingen of ideeën die u heeft. Wij staan u graag te woord. Wist u dat deze panelen zowel aan te kopen zijn als gehuurd kunnen worden? Bij de aankoop kunt u zelf een nylon stof selecteren binnen onze maximale afmeting van 125x 300cm. Zie voor de verhuurpagina:  Huur expositiestands of zie onze andere website, www.expositie-panelen.nl

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze posterstands of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Expositiepanelen, posterstands       Posterpanelen, posterstands

 
Keep moving your brand!