ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Presentatieborden kopen of huren

Wanneer u een expositie, congres of andere gelegenheid heeft waarbij u gemakkelijk een professionele presentatie wilt geven, dan zijn onze presentatieborden het perfecte systeem voor u.

De presentatieborden van ABC Display worden geproduceerd in Almere en zijn al sinds het bestaan van onze organisatie in 1979 in omloop omdat dat de borden die wij produceren van een hoogwaardige kwaliteit zijn. Niet voor niets leveren wij onze borden met een garantie van 10 jaar! Download hier de folder van onze presentatieborden.

Hier ziet u een video welke uitleg geeft over de werking van onze panelen:

Hoe kunt u de presentatieborden inzetten?

ABC Display heeft de presentatieborden zodanig ontwikkeld dat deze voor iedereen en voor elk bedrijf of organisatie multifunctioneel inzetbaar zijn. Onze borden zijn dubbelzijdig voorzien van een nylon stof waarvan u zelf de kleur kunt kiezen. De nylon welke wij leveren is van een uitzonderlijke kwaliteit! Hierdoor kunnen wij garanderen dat de stof nooit zal gaan rafelen en/of loslaat van het bord.

De borden voorzien van nylon stof worden in onze productie vast gezet in een aluminium omlijsting. Dit betreft een speciaal ontwikkelde lijst waarin een kunststof clip vastgedraaid kan worden. Onze presentatieborden kunnen met de clip tegen een buis bevestigd worden (staander met voet). Het is voor u als gebruiker mogelijk de borden enkel staand te plaatsen of te koppelen met elkaar. Gekoppeld kun u de borden in elke gewenste opstelling positioneren. U maakt met gemak lange rechte wanden, een speelse harmonica opstellingen of glooiende vormen.

Bevestig uw presentatie op de presentatieborden

Omdat onze presentatieborden voorzien zijn van een unieke stof heeft u verschillende mogelijkheden om uw presentatie te bevestigen op de borden.

  1. U kunt posterprints bevestigen door te werken met klittenband. Deze klittenband houd perfect tegen de nylon stof en zorgt ook dat de presentatie weer gemakkelijk verwisseld kan worden.
  2. Mocht u posters hebben dan kunt u er ook voor kiezen om te werken met punaises. De borden zijn zoals vermeld van een uitzonderlijke kwaliteit. Onze borden zullen nooit bros worden, ongeacht het aantal keren dat u punaises erin prikt. Hierbij komt als voordeel dat de stof het gaatje weer maskeert. Uw presentatiebord blijft als nieuw.
  3. Schilderijen of andere materialen kunnen tegen de borden gehangen worden met onze schilderij ophanghaken. Deze bevestigd u aan de bovenzijde om de aluminium lijst heen.

Presentatieborden van ABC Display kunnen dubbelzijdig gebruikt worden.

Wist u dat presentatieborden te huur zijn?

Met de ruime ervaring op het gebied van presentaties, hebben wij al snel geconstateerd dat het voor veel organisaties en locaties handig kan zijn om presentatieborden te huren. Als enige organisatie in Nederland bieden wij dan ook een riante voorraad aan borden in vele soorten kleuren. Zo kunt u bij ons presentatieborden huren in de kleuren:

  • Blauw
  • Zwart
  • Grijs
  • Groen
  • Oranje

ABC Display levert binnen de gehele Benelux uw borden af. Elke dag en elk gewenst tijdstip.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze presentatieborden of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zie ook onze website www.presentatiewand.nl

ABC Presentatiebord

 
Keep moving your brand!