ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Multifunctionele presentatiepanelen

Uw heeft een presentatie, expositie of promotie en wilt dit op een professionele manier invullen. De doelgroep moet de boodschap goed kunnen zien. De presentatiepanelen van ABC Display zijn hiervoor perfect geschikt. Wij produceren sinds 1979 mobiele presentatiepanelen.

Deze panelen zijn uniek in zijn soort, licht van gewicht en gemakkelijk te monteren op elke locatie. Het is bij ons mogelijk om de panelen met elke gewenste opdruk aan te kopen, daarnaast heeft u ook de flexibiliteit om de presentatiepanelen te huren per event.

Voordat u verder leest over de panelen, bekijk dan de onderstaande video waarin wij weergeven hoe gemakkelijk de systemen werken:

Wat zijn presentatiepanelen en hoe worden deze ingezet?

Wij maken de panelen zelf in Almere en deze bestaan uit verschillende speciaal geselecteerde materialen. De panelen kunnen direct geprint worden met elke gewenste visuele uiting. Het is ook mogelijk om de panelen te bedekken met een door u gewenste kleur nylon stof. Deze nylon stof pluist en raffelt niet en is uitermate goed geschikt voor het gebruik van klittenband en/of punaises.

Een presentatiepaneel kan door ABC Display geproduceerd worden op elke gewenste afmeting. In de verhuur zijn deze panelen standaard 100 x 125 cm en kunnen zowel in portret als landscape geplaatst worden. Onze panelen zijn te allen tijde dubbelzijdig in te zetten. Met een dikte van 2cm blijft te uitstraling altijd elegant en professioneel. Presentatiepanelen van ABC Display worden veel ingezet bij gemeenten, overheden, bedrijven en scholen voor:

  • Exposities
  • Afscheidingen
  • Fotowanden
  • Beursstands
  • Balies
  • Zuilen

Hoe worden de presentatiepanelen gemonteerd?

Een montage met de systemen van ABC Display is altijd zeer eenvoudig en u hoeft geen gereedschap te gebruiken. De panelen zijn allen voorzien van een unieke aluminium lijst waarin een plastic clip bevestigd wordt die een kwartslag gedraaid wordt. Deze zit zodanig stevig dat het een gewicht tot 10kg kan houden. Deze clips worden vervolgens tegen een staander aangedrukt. Uw presentatie kan nu al van start!

Voor meer informatie download onze folder Presentatiepanelen
Zie ook onze website presentatiewand

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze presentatiepanelen of heeft u vragen over een van onze andere producten of wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Presentatiepanelen     Presentatiepanelen

 
Keep moving your brand!