ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Presentatiewand huren of kopen

Als uw bedrijf zich goed wilt presenteren in de branche waarin het actief is dan is een presentatiewand altijd handig om in te zetten. U neemt waarschijnlijk deel aan beurzen, evenementen en u netwerkt veel. Er kunnen meerdere reden zijn dat wilt opvallen met uw organisatie. Wat de reden ook is, de doelgroep ontvangt uw boodschap alleen maar als u deze duidelijk overbrengt.Een presentatiewand doet precies dat!

Het is algemeen bekent dat wij als mens meerdere zintuigen hebben voor het ontvangen van informatie. De meest gebuikte zintuigen zijn de ogen en de oren. Informatie die wij als mens visueel waarnemen blijft beter bewaard dan geluid dat wij waarnemen. Een presentatiewand zorgt ervoor dat uw doelgroep in een oog opslag ziet wie uw organisatie is en wat uw bedrijf doet.

ABC Display heeft zich sinds 1979 gespecialiseerd in presentatiesystemen die gemakkelijk door 1 persoon te vervoeren zijn en op te bouwen. Hierdoor is onze slogan ontstaan: KEEP MOVING YOUR BRAND! Zorg dat uw bedrijf, product of dienst overal zichtbaar is.

Wat is een presentatiewand?

Een licht gewicht systeem wat gemakkelijk en snel op een locatie te monteren is. Deze presentatiewanden worden vervolgens eenvoudig afgewerkt met full color printbanen. Op deze printbanen staat uw organisatie gepresenteerd. Dit is de visuele boodschap die u wilt overbrengen op de doelgroep. De printbanen kunnen op elk gewenst moment worden vervangen met een nieuwe boodschap. Gaat u naar een beurs of evenement, neem dan uw presentatiewand mee. Bent u aan het netwerken, stel dan snel uw presentatiewand op. Iedereen die aanwezig is, ziet uw bedrijf.

Wanneer u even geen beurs of evenement heeft, stelt u de presentatiewand gewoon op binnen het kantoor of in de showroom. ABC Display heeft voor elk budget een passende wand.
Voor een ervaren organisatie of voor de starters. Wij helpen u, om op te vallen! Bezoek onze showroom en test, welk systeem het beste bij u past.

Hoe wordt een presentatiewand vervoerd?

ABC Display produceert systemen die gemakkelijk op te bouwen zijn zonder dat hiervoor gereedschap nodig is. Het zou wel vervelend zijn als u dan wel een vrachtwagen nodig had voor het vervoer… Dat is dan ook niet het geval, alle wanden zijn compact en licht gewicht te vervoeren. Een presentatiewand van 4×3 meter wordt vervoerd is een verrijdbare koffer van 35 x 55 x 100cm en weegt 20 kg. Dit past in elke auto!  Het is zelfs mogelijk om uw presentatiewand met het vliegtuig te versturen.

Mocht u kiezen voor een mobiele beursstand van bijvoorbeeld 35 m2, dan gaat deze in een rol container. Dit is een palletformaat box welke in een klein busje vervoerd wordt. Kortom, grote wanden die klein vervoerd worden, snelle montages en kostenbesparing.

Hoe bestel je een presentatiewand?

Wij adviseren je dit niet via het internet te doen! De informatie op deze shops is veelal misleidend waardoor u in werkelijkheid een kleinere wand koopt dan gewenst. Neem contact op met een professional op dit gebied. Een bedrijf dat zich enkel en alleen bezig houdt met de productie en verkoop van deze presentatiewanden. Voor het zelfde geld koopt u een op maat gemaakte wand, die jaren hergebruikt kan worden, doordat deze van excellente kwaliteit is.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze presentatiewanden of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zie ook onze website www.presentatiewand.nl

Popup presentatiewand     Presentatiewand recht    

 
Keep moving your brand!