ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Visueel aanwezig met een Printwand

Een printwand is de beste manier om uw organisatie visueel te presenteren aan de doelgroep. Want zoals elke organisatie weet, moet u onder de aandacht komen om uiteindelijk rendement te behalen uit de marketing. En dan wilt u een een mooie, stevige, gebruiksvriendelijke wand die helemaal in uw huisstijl is geprint.

ABC Display heeft jaren ervaring met het maken van onder andere de mobiele printwand. Daarnaast maken wij ook andere visuele communicatiemiddelen die uw organisatie assisteren bij het vergroten van uw naamsbekendheid. ABC display ontwikkeld wanden die gemakkelijk te vervoeren zijn, zodat u of uw medewerker de wand gemakkelijk mee kan nemen naar een beurs of evenement in een kleine auto, het openbaar vervoer en zelfs met de fiets.

Hoe groot kan een printwand zijn?

Wij bedenken, ontwikkelen en produceren zelf onze systemen welke gebruikt worden voor uw printwand. Dit zorgt ervoor dat wij systemen leveren die op elke gewenste afmeting en vorm inzetbaar zijn. Het systeem is zelfs zodanig ontwikkeld dat uw printwand nu ook modulair inzetbaar is. Bij grote presentaties of promoties bouwt u de grootst mogelijke opstelling. En voor kleinere evenementen neemt u slechts een select deel mee van de wand. Dit geeft u ook de flexibiliteit om 2 of 3 evenementen tegelijk te houden zonder dat uw presentatie daaronder lijdt.

Voor afmetingen en mogelijkheden van printwand bekijkt u ook in onze brochure of bekijk de voorbeelden van diverse wanden via de link Pop-up wand

Een belangrijk punt voor het realiseren van uw printwand is de visualisatie. De uiting moet duidelijk, uitnodigend, aansprekend en informatief zijn. Kortom alle informatie op één wand zonder dat de uitstraling chaotisch wordt. Mocht u nog geen connectie hebben met een communicatie- of reclamebureau dan kunnen wij u altijd ons netwerk aanreiken voor het laten realiseren van een optimale printwand.

Wat moet u investeren voor een printwand?

De investering hoeft niet groot te zijn. ABC Display heeft voor ieder budget een juiste presentatiewand beschikbaar. Zo heeft u al een mooie wand voor € 325,- euro.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze Nylon panelen of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Hieronder ziet u enkele printwanden of kijk op www.presentatiewand.nl

Printwand recht    Printwand met bochten

 
Keep moving your brand!