ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

De beste Promotiebalie

U bent op zoek naar een promotiebalie om uw product of dienst aan uw doelgroep te presenteren. Deze promotiebalie moet natuurlijk aan een aantal belangrijke eisen voldoen:

  • Professionele uitstraling
  • Licht van gewicht
  • Stevig en robuust
  • Interessante prijs
  • Gemakkelijk te monteren
  • Vaker inzetbaar

Wij weten als professional in deze markt dat er maar weinig promotiebalies écht aan al deze eisen voldoen. Veel balies die aangeboden worden zijn van een fragiel, dun plastic. Lastig te monteren op locatie en niet zo stevig als dat ze er uitzien. Andere balies zijn juist stevig en hebben een professionele uitstraling, maar deze zijn duurder dan begroot is.

ABC Display biedt de perfect promotiebalie

Als producent van verschillende systemen zijn wij al sinds 1979 actief. Vele systemen die wij ontwikkeld hebben zijn van top kwaliteit, goed, professioneel en zeer eenvoudig inzetbaar. Sinds 2014 hebben wij een mobiele vitrinekast op de markt gebracht, de LIFT-showcase. Prachtig en uniek in zijn soort. De basis van deze vouwbare kast is tevens de oplossing voor de perfecte promotiebalie. U koopt slecht 2 niveaus van deze vouwkast welke in dit geval voorzien zijn van stevige staanders. De promotiebalie wordt letterlijk binnen 30 seconden uitgevouwen op locatie. U bevestigd de print met uw eigen fotografie, huisstijl, logo of campagne er omheen en uw promotie kan van start gaan. ABC Display verzorgt ook het printen van de visuals voor u.

De balie biedt met 2 tussenplanken opslag voor materialen. De afmeting van de balie is 80 x 40 cm en beide niveaus kunnen een gewicht aan van 15 kg. Het is mogelijk uw promotiebalie uit te breiden met een topbord (attentiebord). Dit zorgt ervoor dat voorbijgangers uw promotie nog sneller zien. Na de beurs of het evenement heeft u ongeveer 1 minuut nodig om de promotiebalie in te vouwen, in de draagtas te doen en met uw systeem weg te lopen.

Compact en licht van gewicht. Zelfs mee te nemen in het openbaar vervoer of op de fiets. Niets houdt u nu nog tegen.

De promotiebalie werkt! ook voor u!

Neem snel contact op met het team van ABC Display.Zij kunnen u alles vertellen over de verkoopprijzen en mogelijkheden met de LIFT promotiebalie. Zie voor mer informatie onze website www.lift-showcase.com

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze promotiebalie of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mobiele promotiebalie

 
Keep moving your brand!