ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Reclamewand met unieke print

U bent op zoek naar een reclamewand en wilt daarop uw eigen printreclame tonen. ABC Display heeft verschillende soorten reclamewanden in het assortiment. Het grote voordeel van onze reclamewand is dat u bij ABC Display minimaal 15 jaar garantie krijgt op onze wanden. Dit zorgt ervoor dat u een wand heeft die uw reclame-uiting gedurende minimaal 15 jaar kan dragen. Als producent van deze materialen weten wij natuurlijk dat u niet 15 jaar lang één reclame wilt voeren. De systemen van ABC Display zijn dan ook zodanig ontwikkeld dat uw systeem bruikbaar blijft en de visuele reclame verwisseld kan worden per actie of campagne.

Het vervoeren van een reclamewand

Het transport van een reclamewand is compact, licht van gewicht en draagbaar of verrijdbaar. De koffers van onze wanden zijn speciaal gemaakt op de mobiliteit van een wand. Deze is per land, zee en lucht te vervoeren zonder beschadigingen. Er is rekening gehouden met specificaties voor het inchecken van een reclamewand als bagage wanneer u met het vliegtuig gaat. In dat geval is de koffer inclusief wand niet zwaarder dan 20kg.

Hieronder ziet u een afbeelding van onze transportkoffer.

Reclamewand koffer
Wanneer u op een locatie arriveert, wilt u vanzelfsprekend snel en eenvoudig de reclamewand monteren. ABC Display verzekerd u een montage binnen 10 minuten. Hoe eenvoudig het is om de wand te monteren en demonteren kunt via de montage video zien.

U zult zien dat deze wand door iedereen zonder gereedschap te monteren is. Het mooie is dat u de transportkoffer ook nog eens kunt ombouwen tot een balie. Dit gebeurd middels een uitvouwbaar balieblad en een grafische print met uw visuele communicatie.

Is een reclamewand duur in aanschaf?

Ieder systeem en elke afmeting heeft natuurlijk een bepaald prijskaartje maar een mooie reclamewand kunt u al kopen voor een bedrag van € 75,-. Het is ook mogelijk om een wand te huren en de visuele printplaten te kopen. Wanneer u de reclamewand niet heel vaak nodig heeft, kan huren een goede optie zijn. Het voordeel van huren is dat u de kosten minimaliseert, niemand ziet dat u huurt omdat de print het gehele frame verbergt, de boodschap gewoon gepersonaliseerd is en de reclamewand niet het gehele jaar in de opslag staat.

Zoals u merkt, denken wij graag met u mee. Neem nu contact op en ervaar zelf onze service en bekijk de verschillende mogelijkheden.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze reclamewand of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.Zie ook onze website www.presentatiewand.nl

 
Keep moving your brand!