ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Scheidingspanelen

U zoekt verplaatsbare scheidingspanelen omdat u een ruimte heeft die u anders wilt indelen of waarbij een ruimte wilt afscheiden. ABC Display produceert zelf diverse scheidingspanelen. Wij bieden meerder systemen en toepassingen zodat wij altijd aan uw wens te kunnen voldoen. Daarnaast hebben wij veel ervaring met het plaatsen en leveren van scheidingspanelen.

Sinds 1979 zijn wij producent van speciaal ontwikkelde verplaatsbare scheidingspanelen en wij hebben jaren lang de Europese showrooms van Toyota ingericht. Is uw project groot of klein? Wij bedienen u graag.

Op de video hieronder laten wij zien hoe eenvoudig deze systemen werken:

Welke mogelijkheden hebben onze verplaatsbare scheidingspanelen?

De wanden die geproduceerd worden door ABC Display hebben een aantal mogelijkheden om uw ruimte beter, mooier en gebruiksvriendelijker in te richten. Bij ons kunnen uw scheidingswanden voorzien worden van meerdere soorten en kleuren bekledingen en prints, waardoor de uitstraling verschilt per gelegenheid. U kunt hierbij denken aan:

  • Vinyl in gewenste kleuren
  • Nylon stof in allerlei kleuren
  • Prints in full colour

De afmeting van uw verplaatsbare scheidingspanelen kunt u zelf bepalen binnen onze maximale afmeting van 125 cm x 300 cm. Mocht u een groter formaat willen inzetten dan koppelen wij de wanden aan elkaar. Het koppelen van de wanden wordt gedaan met speciaal ontwikkelde clips, welke zonder gereedschap bevestigd worden aan een aluminium staander.

Wanneer u een ruimte heeft waarbij u de panelen wilt inzetten dan kunt u deze mooi afwerken met een full colour bedrukking of u hangt hier kunstwerken tegenaan. De wanden staan zodanig stabiel en stevig dat u kunstwerken van zeker 5 kg kunt bevestigen. ABC Display denkt graag met u mee en heeft zodoende ook een grote verhuurvoorraad opgebouwd. Dit houdt in dat u verplaatsbare scheidingspanelen kunt kopen met uw specifieke wensen maar ook kunt huren als u deze bijvoorbeeld kortstondig nodig hebt. Bij het huren van de wanden maakt u gebruik van de standaard afmeting van 100x125cm. Deze wand kan eveneens gekoppeld worden om een grotere scheidingswand te maken en is voorzien van blauwe, grijze of zwarte nylon stof. Scheidingspanelen kunnen ook vrijstaand geplaatst worden. In dit geval kan één scheidingspaneel bijvoorbeeld dienen als welkomstbord bij de entree van een bedrijf, hal of beursgebouw.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze verplaatsbare scheidingspanelen of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Kijk ook eens op onze website www.expositie-panelen.nl voor meer informatie over verplaatsbare scheidingspanelen voor exposities.

Scheidingspanelen

 
Keep moving your brand!