ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Modulaire beursstand voor op de Second Home International

Hoe kunt u als exposant op de Second Home International opvallen tussen die andere 126 exposanten uit 28 landen? Met een modulaire beursstand van ABC Display. Wij zijn de juiste partner voor uw beursstands en standmaterialen. Als exposant wilt u  een mooie en functionele beursstand. Onze modulaire stands verdienen zichzelf terug door de flexibiliteit en het gebruiksgemak, maar vooral doordat u opvalt bij uw klanten en prospects, mede door de haarscherpe kwaliteit van de printbanen. Een beursstand van het Press systeem is de meest modulaire stand die er bestaat. Onze website www.press-stands.com laat u uitgebreid zien wat er mogelijk is met één systeem. U kunt de stand bij ons kopen maar ook huren.

Ons Press Beursstand systeem voor uw gemak

De Press Beursstands van ABC Display zijn mobiel en compact mee te nemen en zeer gemakkelijk door één persoon te monteren op locatie. Mocht u daar behoefte aan hebben dan geven wij u graag een op- en afbouwtraining, maar wij kunnen u ook assisteren bij de montage en demontage, zodat u zich bezig kunt houden met andere zaken. Ons Press-beursstand systeem is te voorzien van extra’s zoals:

  • LED Schermen van 52 inch, waarop u uw aanbod aan 2e huizen kunt tonen
  • Opslag (voor uw jassen, tassen en drankjes)
  • Ongekende hoogte voor uw presentatie (tot wel 5.00 mtr), zodat u tussen al die andere stands op afstand zichtbaar bent
  • Vitrines
  • Multimedia zuilen waarop uw klanten hun gegevens kunnen invullen terwijl zij uw huizenaanbod bekijken
  • Product- en brochureplanken

Multifunctioneel en flexibel inzetbare beursstand voor op de Second Home International

Doordat het Press systeem modulair op te bouwen is, kunt u het met gemak op verschillende manieren op stellen waardoor de vormgeving en de uitstraling steeds weer uniek is! Het Press systeem is door zijn flexibiliteit gemakkelijk op elke beursoppervlakte tijdens de Second home International in te zetten.

Het Press systeem is een uniek en gepatenteerd systeem, dat door ABC Display is ontwikkeld. Alle frames evenals de printbanen worden door onszelf in Almere geproduceerd. Het frame is voorzien van een staalstrip waartegen u eenvoudig de magneetbanen bevestigd. De printbanen sluiten naadloos tegen elkaar aan en kunnen per beurs worden vernieuwd maar ook zonder problemen hergebruikt. Hierdoor is uw stand elke keer weer als nieuw en kunt u uw reclameboodschap aanpassen aan de doelgroep of het evenement waar u bent.

Delen van de Press beursstand van ABC Display kunt u gemakkelijk ook na de Second Home International inzetten bijvoorbeeld bij de entree van uw bedrijf of u kunt het meegeven aan uw vertegenwoordigers.

Op weg naar de Second Home International met onze Press beursstands

Bij ABC Display zijn de beursstands van het Press systeem niet alleen eenvoudig te monteren en demonteren, de complete stand is ook compact te vervoeren in een personenauto.  Zo kan u een beursstand van 20m2 in twee draagtassen zelfs in een Mini meenemen.

second home international communicatiemiddelen

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze beursstands of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur, u bent van harte welkom op onze showroom, maar wij komen ook graag bij u langs voor een productpresentatie.

second home international Beursstand Illuxtron

 
Keep moving your brand!