ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Sponsor wand bij uw evenement plaatsen

Een sponsorwand kan verschillende doeleinde hebben. Wat het doel ook is, de sponsoren die mee doen moeten in beeld komen en onder de aandacht komen bij de doelgroepen.

Onze sponsor wand is een gemakkelijk te vervoeren systeem waarop een grafische print bevestigd wordt. Deze grafische print kan bestaan uit oprolbare kunststof banen of een gespannen doek. De ruimte en de toepassing bepalen welk soort sponsor wand het beste bij u past. Naast het soort printmateriaal is er ook nog de mogelijkheid om rechte, gebogen of glooiende sponsorwanden te kopen of te huren. Moeten er nieuwe sponsoren gepresenteerd worden, de prints zijn te allen tijde verwisselbaar!

ABC Display maakt het allemaal voor u!

Hoe groot is een Sponsor wand?

De afmeting kunt u naar uw eigen behoefte geheel zelf bepalen. Wel dient u rekening te houden met een aantal aspecten waaronder:

  • Plafond hoogte
  • Breedte van de ruimte
  • Diepte van de ruimte
  • Afstand en hoek van de camera’s tot de personen.
  • Belichting van de ruimte

ABC Display is een bedrijf dat deze wanden zelf produceert. Hierdoor kunnen wij altijd aan al uw wensen voldoen. Zo passen wij, waar nodig de hoogte van de wanden gewoon voor u aan. Het is zelfs mogelijk om een wand te kopen of te huren die flexibel inzetbaar is in de breedte en in vorm aan te passen is. Met onze systemen speelt u altijd op veilig.

Vanzelfsprekend zijn de kosten afhankelijk van de afmeting en mogelijkheden van de wand, maar ABC Display heeft voor elk budget een oplossing. U kunt een complete wand kopen of voor een huur optie kiezen.

Hoe wordt de sponsor wand vervoerd?

Alle sponsorwanden worden door ons vervoerd in compacte en verrijdbare transportkoffers. Afhankelijk van de afmeting van een sponsor wand is de koffer 40x55x90cm of 35x35x85cm. Deze afmetingen zorgen dat u de wand in werkelijk elke auto kunt vervoeren.

Neem snel contact op met ABC Display en maak een afspraak om bij ons in de showroom langs te komen. Wij presenteren u graag de verschillende mogelijkheden.

Is een sponsorwand multifunctioneel inzetbaar?

Onze wanden zijn absoluut multifunctioneel inzetbaar. Wanneer u ervoor kiest om een sponsor wand aan te kopen, dan hoeft deze wand echt niet een deel van de tijd stil te staan. De systemen die wij produceren zijn allemaal gemakkelijk te monteren en demonteren. U kunt de sponsor wand gemakkelijk meenemen naar elk evenement, beurs of netwerkborrel.

Een sponsorwand is hetzelfde als een beurswand of presentatiewand. Het doel van een sponsorwand is het presenteren van uw sponsoren en tegelijkertijd naamsbekendheid te geven aan uw club. U kunt, wanneer nodig, ook van printbanen of doek wisselen en de wand met een nieuwe boodschap gebruiken bij een ander evenement.

Zorg ervoor dat uw bedrijf opvalt! Koop of huur snel een sponsorwand

Zie voor meer voorbeelden van de sponsorwand ook onze website www.presentatiewand.nl

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze sponsorwanden of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of email naar info@abcdisplay.nl, of kom bij ons langs op onze 700m2 showroom. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Sponsorwand  Sponsorwand

 
Keep moving your brand!