ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Standbouw op beurzen

Beurzen zijn de meeste oude manier van ontmoeten en handelen in onze geschiedenis, professionele standbouw op beurzen is dus belangrijk voor de aantrekkingskracht van uw organisatie. Ondanks ups en downs in verschillende markten zullen de beurzen altijd blijven bestaan. Het is daarom ook van belang om als bedrijf aanwezig te zijn op verschillende beurzen in uw branche in Nederland of wellicht het buitenland. Dit is nodig om uw bedrijf te presenteren, nieuwe producten te tonen of gewoon te kijken wat de rest van de markt doet en wat uw kopers beweegt. Maak daarom gebruik van de standbouw systemen van ABC Display om uw bedrijf te promoten op een beurs.

ABC Display biedt een uitgebreid assortiment aan mobiele standbouw op beurzen, die allen van uitzonderlijke technisch hoogstaande kwaliteit zijn. Onze systemen hebben ieder hun eigen specifieke eigenschappen waardoor er voor elke presentatie, expositie of promotie een geschikt systeem beschikbaar is.

Standbouw maakt het mogelijk!

Wij hebben geen grenzen! Bij ons is alles mogelijk, wilt u de hoogte in met uw stand? Wij zorgen er voor! Wilt u de grootste TV schermen ophangen zonder grote statieven te zien? Wij bieden het!
U wilt vitrines en productplanken, wij kunnen ze maken op elk gewenst formaat! Onze verschillende standbouw systemen maken het mogelijk.

Wij, van Standbouw Nederland, maken gebruik van het Press systeem, een systeem waarmee alles mogelijk is. Met standbouw is het uniek dat grote beurswanden zonder gereedschap en binnen maximaal een uur in elkaar gezet worden. Met ons systeem is het zelfs mogelijk dat u de stand zelf gaat monteren. Standbouw Nederland biedt standbouw systemen die gebruiksvriendelijk zijn en die vanuit een basis in vele andere opstellingen te plaatsen zijn. Kortom een basis systeem waarmee u de grootste stand, maar ook een kleine showroom kunt aankleden.

Waarom kiezen voor standbouw op beurzen?

  • De beste ontwerpen maken wij gratis voor u of u ontwerpt zelf de stand
  • Standbouw biedt u een complete aanschaf, huur of lease van de standwand
  • Een riante showroom en demohal waar zelfs grote stands worden opgezet ter controle
  • Een wereldwijd dealernetwerk wat u kan ondersteunen bij montages in andere landen

Uw standbouw is onze zorg

Mocht u nog enige twijfel hebben om ons te contacten dan raden wij het volgende aan: vul het contactformulier in of bel, vertel ons wat uw wensen zijn en laat ons vrijblijvend een ontwerp  voor u maken met een daarbij passende offerte.

Wilt u een beursstand toch zelf monteren, kijk dan voor een modulaire beursstand. Mocht u kleinere evenementen hebben en op zoek zijn naar andere standbouw systemen. Kijk dan op onze website www.presentatiewand.nl

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van een standbouw systeem? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Standbouw op beurzen

 
Keep moving your brand!