ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Het gemak van een standskinn

Een standskinn is een nieuwe manier van presenteren tijdens beurzen en evenementen. De standaard standbouw (hokjes) worden door de organisatie aan uw bedrijf verhuurd. Uw bedrijf is hierna vrij om deze beursplek (het hokje) zelf in te vullen met een presentatie van uw bedrijf. Dit kunt u op meerdere manieren doen. Denk hierbij aan presentatiemiddelen zoals:

  • Beursstands
  • Presentatiewanden of beurswanden
  • Balies en counters
  • Roll-banners of vlaggen
  • Textieldoeken of peesframes
  • Vitrines en presentatiekasten
  • Printpanelen en posters

Door deze variatie aan mogelijkheden is het lastig te bepalen welke manier van presenteren nu het beste bij uw bedrijf past. ABC Display kan u te allen tijde adviseren bij deze keuze.
Wij zijn sinds 1979 producent van deze systemen en wij kunnen u daardoor zeer goed adviseren.

Wat is een standskinn nu precies?

Een standskinn is bedacht om het exposanten gemakkelijk te maken. U hoeft niet te selecteren op welk systeem het beste bij uw bedrijf past, of wat een speciale en opvallende manieren van presenteren is. U kiest voor simpel. Met een standskinn zullen wij de standaard beurswanden bekleden met een full-color print. Nadat u bij ons aangegeven heeft welk oppervlakte u beschikbaar heeft, kunnen wij een opmaak voor u realiseren. Het enige wat u doet, is het beeldmateriaal aanleveren.

LET OP: u kunt ook zelf de vormgeving doen en hierdoor geld besparen!

Hoe wordt de standskinn geplaatst?

De standskinn zal door ABC Display gekoppeld worden aan de beurswanden die er staan. Zo heeft u een strakke rechte wand met uw gewenste opdruk/lay-out erop.

Standskinn stands-press-63    Beurswand hoek Standskinn

Bij ons kunt u ook een mobiele balie en uitvouwbare folderhouder huren of aankopen. Hiermee maakt u de presentatie compleet!

Wanneer u zorgt dat wij 3 dagen productietijd hebben, zorgen wij dat u zorgeloos uw producten presenteert.

 

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze standskinn of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zie ook Presentatiewanden of Mobiele vitrine voor meer product informatie.

 
Keep moving your brand!