ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Er is met deze standvloer 100% nagedacht over de techniek en aan wat U nodig heeft! De vloer is hét grootste oppervlak van uw stand, daar moet u gebruik van maken! Creëer van uw vloer een advertentiedrager of een spraakmakend fotodesign. Mooi een extra reclame! Plaats een elektrapunt waar u maar wilt! Werk de kabels in een handomdraai weg. Nooit meer plaktape resten op uw vloeren, tapijt of kabels! Deze modulaire beursvloer is zelf ontwikkeld door ABC Display en geproduceerd in Nederland.

De nieuwe modulaire standvloer is de basis voor uw stand

Met de nieuwe Stand-ON verhoogde vloer, kunt u de kabels gemakkelijk wegwerken en loshalen. Plaktape of dubbelzijdig tape is niet meer nodig om tapijt en kabels vast te leggen. Uw veiligheid wordt vergroot omdat de vloer egaal blijft en u of uw bezoekers niet meer over een opbollend stuk tapijt kunnen struikelen. Verspil geen kostbare tijd meer na afloop van uw event aan het schoonmaken van tapijt, kabels en vloeren.

beursvloer, beursstand opbouwen

Design, gemak en veiligheid

De tegels zijn zeer praktisch en decoratief, met verschillende legopties! De vloer heeft geen andere afwerking nodig, zeker voor designstands is de modulaire standvloer een must! Wilt u een strakke afgewerkte vloer hebben, dan kiest u voor de afdekplaten, die worden in transparant geleverd, waaronder u een (verwisselbare) print of gekleurde sheet kunt leggen. Zo creëert u steeds weer een nieuwe uitstraling. Afwerking kan tevens met elke andere stoffering zoals vloerbedekkingstegels of laminaat. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk.

standvloer, beursvloeren, beursvloer, Systeemvloer met Houten afdekplaat

Snel te leggen zonder gereedschap en compact bij transport en opslag!

Leg de tegels naast elkaar en achter elkaar en klik de tegels vast met de geïntegreerde clip. De tegels zijn nu zelfdragend geworden, hierdoor is de uitstraling altijd strak en mooi, zelfs bij ongelijke vloeren!De basistegels zijn stapelbaar. De tegels worden als legoblokjes in elkaar gelegd, dit neemt minder ruimte in en zo kunt u gemakkelijk heel veel tegels meenemen. Het voorkomt ook dat de tegels gaan schuiven.

Voordelen van onze beursvloeren op een rij

 • verschillende legopties mogelijk
 • gebruik van verwisselbare kleurensheets
 • elk geprint design mogelijk
 • alle soorten vloerbedekking
 • kabels worden netjes weggewerkt
 • hoge draagkracht per tegel (tot 900 kg), zonder doorbuigen
 • afmeting tegel 50 cm bij 50 cm
 • duurzaam, Cradle to Cradle
 • gemakkelijk te vervoeren en op te slaan
 • snel te leggen zonder gereedschap
 • Goed schoon te maken
 • 5 jaar garantie

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze nieuwe standvloer of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of via email info@abcdisplay.nl en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook onze brochure downloaden voor meer informatie of kijk op stand-on.com.

#standvloer #beursdeelname #gemak #veilig #modulair #trendy

 
Keep moving your brand!