ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Heeft u stoepborden nodig?

Bijna elke ondernemer kan een stoepbord goed in zetten. Bij restaurants worden deze veelal gebruikt om voorbijgangers een aantrekkelijk menu te tonen. Winkeliers presenteren een actie of bijvoorbeeld de openingstijden. Waar bedrijven niet bij stilstaan is dat een bord ook perfect kan dienen om aan te geven waar uw bedrijf gevestigd zit, of wat uw bedrijf te bieden heeft. Daarnaast kunnen veel organisaties stoepborden plaatsen wanneer zij ergens werkzaamheden verrichten, zoals schilderen, verbouwen, tuin aanleggen of zelfs stands opbouwen.

Meer aandacht met een stoepbord

Het nut van een stoepbord is om voorbijgangers bewust te laten worden van uw bedrijf. Als u werkzaamheden doet op plaatsen waar ook potentiële andere klanten rondlopen is het goed dat ze zien dat u beschikbaar bent. Denk hierbij aan een schilder in een woonwijk, dit bedrijf kan alle andere woningen ook schilderen. Het is dus belangrijk dat dit bedrijf zichzelf presenteert aan de andere buurtbewoners. ABC Display verkoopt meerdere soorten stoepborden en allen in verschillende afmetingen. Een stoepbord gekocht via ABC Display kunt u gemakkelijk mobiel vervoeren in een kleine auto. Het bord neemt geen montagetijd in beslag en doet binnen enkele seconden zijn werk.

En het voordeel van stoepborden is dat ze van twee kanten te benaderen is en u dus aan twee zijden een (verschillende) presentatie kunt weergeven.

Wat maakt de stoepborden van ABC Display uniek?

ABC Display verkoopt alleen stoepborden van een uitzonderlijke kwaliteit. Borden die met ruige weersomstandigheden nog buiten kunnen blijven staan. Uniek is echter de presentatie van uw stoepbord. Waar u bij de meeste borden een print in de kliklijst moet plaatsen kunt u bij ABC Display direct een professionele uiting op uw bord laten printen. Deze geprinte uiting zorgt voor een strakkere en professionelere presentatie. u heeft geen problemen bij regenval, met het uitlopen van een print of het vollopen van uw stoepbord. Altijd 100% perfect gepresenteerd en dus onder de aandacht komen bij uw doelgroep. Dit is waar de stoepborden van ABC Display zich in onderscheiden.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze borden of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zie ook onze website www.presentatiewand.nl

Stoepbord

 
Keep moving your brand!