ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Uw tapijt bedrukken

ABC Display kan sinds enkele jaren ook tapijt bedrukken. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen een aantrekkelijke beursstand heeft maar ook uniek bent door de uitstraling op de vloer. Tapijt bedrukken is een redelijk nieuwe manier van presenteren op beurzen, evenementen zoals promoties of exposities. Door een aansprekende lay-out op het tapijt kunnen bezoekers geïnteresseerd raken of net even wat meer aandacht hebben voor de presentatie, expositie of promotie. Tapijt drukken is dus eigenlijk een unieke vorm van presenteren en vergroot de kans op een succesvol evenement!

Handige weetjes wanneer u kiest voor tapijt bedrukken

Wist u al dat tapijt beter en gezonder is voor mensen die een stofallergie hebben? Dit komt doordat een tapijt stofdelen beter vasthoud dan een gladde vloer. Mensen met een dergelijk allergie, voelen zicht dus beter in uw ruimte!

Wanneer ABC Display het tapijt bedrukken in werking zet, bent u gegarandeerd van de hoogste standaards. Wij printen namelijk op een tapijt met de hoogste brandklasse in Duitsland. Daarbij worden de levering standaard voldaan met 5 jaar fabrieksgarantie.

De werkwijze is als volgt. U contacteert ons en geeft ons door welke oppervlakte er nodig is. Zijn er speciale hoeken of vormen, dan dienen wij hiervan een schets te krijgen of we komen de ruimte bekijken. Vervolgens zullen wij een werktekening maken (kleurplaat) welke u kunt invullen met de gewenste opmaak. U bent hierin compleet vrij aangezien wij alle kleuren kunnen printen. Let hierbij wel op welke kleur tapijt u selecteert. Na ontvangst van uw opmaak, voeren wij een controle en test uit. Om vervolgens een definitief akkoord van u te ontvangen.

Levertijd bij tapijt bedrukken

De levertijden na het akkoord geven van de definitieve proef is ongeveer 2 weken. Wanneer het tapijt gereed is wordt deze voor uitlevering nog eens voorzien van een antivuil behandeling wat ervoor zorgt dat vuil niet doordringt tot de onderste laag van het tapijt.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over het tapijt bedrukken of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zie ook onze mobiele vitrinekast op LIFT-Showcase.com

Tapijt bedrukken       Tapijt bedrukken

 
Keep moving your brand!