ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Uitvouwbare wand huren of kopen

ABC Display is een familiebedrijf dat sinds 1979 staat voor hoogstaande kwaliteit en eigen productie. In het selecte assortiment dat wij aanbieden zijn alleen de beste uitvouwbare wand systemen aanwezig. Wij leveren grote beursstands, speciale displays maar ook de uitvouwbare wand. Deze uitvouwbare wand systemen worden al een lange tijd gebruikt voor snelle en professionele presentaties op beurzen en evenementen.

Hoe werkt een uitvouwbare wand?

Het is kinderlijk eenvoudig, eigenlijk kan zelf meneer IKEA hier nog wat van leren. Wanneer u aankomt op een locatie waar u uw bedrijf visueel wilt presenteren opent u de verrijdbare koffer.
In deze koffer zit het uitvouwframe, magneetbars, printbanen en zelf verlichting. U pakt het framewerk, welke u vervolgens als een harmonica wand uitvouwt en op zijn plek zet. Vervolgens bevestig u met magneten de bars verticaal tegen de uitvouwbare wand aan. Deze geven stabiliteit en zorgen ervoor dat de printbanen met uw visuele uiting blijven hangen.

De printbanen worden in de uitvouwbare wand gehangen door een inhaak kapje op de achterzijde van de printbanen. Vervolgens hoeft de print alleen maar verticaal tegen de magneetbars geplaatst te worden.

De spots kunnen als laatste bevestigd worden en u heeft zelfs nog de mogelijkheid om uw transportkoffer in te zetten als een balie.

De voordelen van een uitvouwbare wand

Hieronder treft u een opsomming van alle voordelen van deze uitvouwbare wand systemen:

  • Compact in transport
  • Te allen tijde overal inzetbaar
  • Montage zonder gereedschap door één persoon
  • Printbanen kunnen verwisselt worden
  • Uitvouwbare frame geleverd met 15 jaar garantie

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze Nylon panelen of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zie ook onze website www.presentatiewand.nl

Uitvouwbare wand     Uitvouwbare wand

 
Keep moving your brand!