ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

De verhoogde beursvloer is veiligheid, design en gemak gecombineerd

Er is met de verhoogde beursvloer op maat 100% nagedacht over de techniek en aan wat U nodig heeft! De vloer is hét grootste oppervlak van uw stand, daar moet u gebruik van maken! Creëer van uw vloer een advertentiedrager of een spraakmakend fotodesign. U kunt kiezen voor elk design dat u wilt. Deze vloer is een mooie combinatie met uw beursstand, waarbij het design vanuit de wanden doorloopt in de vloer.

Het is een ingenieus ontwerp en toch zo simpel. Vergelijkbaar met legoblokjes kunnen de vloerplaten aan elkaar geklikt worden en/of opgestapeld wanneer u de vloer weer opbergt of vervoert. Door de gleuven kunt u de kabels leggen, die zo veiligheid en gemak op de beursvloer opleveren. De vloer blijft recht en glad en wordt met een mooie transparante afdekplaat, voorzien van een prachtige foto of kleuren sheets, maar ook met vloerbedekking of laminaat mooi afgewerkt.

De vloer is eenvoudig te leggen en kan op elk oppervlak gebruikt worden, zowel binnen als buiten. Daarbij draagt iedere vloertegel zo’n 900 kilo zonder te buigen. Heeft u zware machine(onderdelen) die u op uw beursvloer wilt laten zien dan is dat met deze vloer geen enkel probleem.

verhoogde beursvloer

De nieuwe verhoogde beursvloer is de basis voor uw stand

Alles netjes weggewerkt

De kabels worden in een handomdraai weggewerkt in de verhoogde beursvloer. De kabels gaan netjes in de gootjes die ontstaand door het ontwerp van de vloertegels. Nooit meer plaktape resten op uw vloeren, tapijt of kabels! Deze vloer op maat is zelf ontwikkeld door ABC Display en geproduceerd in Nederland.

design stand vloer, Stand-ON Vloertegel

Een greep uit de voordelen van de verhoogde beursvloer

  • U krijgt lichtgewicht verhoogde beursvloer die gemakkelijk zelf te leggen zijn zonder gereedschap
  • In ABS of in ABS V0 zijn de tegels brandvertragend, zelfdovend en gecertificeerd
  • Vastklikken aan bovenzijde en zelfdragend
  • Elektrakabels of led strippen aan onder- en aan bovenzijde weg te werken
  • Tegels stapelen in elkaar (lego principe, nestbaar)
  • Zwaar te belasten tot wel 900 kg per tegel, tegels buigen niet door
  • Verwisselbare fotoprinten
  • Duurzaam, Cradle to Cradle
  • Compact te vervoeren
  • Gemakkelijk uit te breiden

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze nieuwe verhoogde vloer of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of via email info@abcdisplay.nl en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook onze brochure downloaden voor meer informatie of kijk op stand-on.com.

#verhoogdevloer #design #gemak #veiligheid #duurzaam #beursstand

 
Keep moving your brand!