ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Vitrine nieuwe stijl

Zoekt u een vitrinekast om producten of brochures te presenteren? Dan zit u bij ABC Display helemaal goed. Wij hebben zelf een zeer praktische en vooral mooie vitrinekast voor u ontwikkeld. Wat veel mensen niet weten is dat het woord ‘’vitrine’’ staat voor het presenteren van producten. Veel mensen hebben er één thuis staan of op het kantoor.

Wanneer uw organisatie deelneemt aan beurzen of evenementen om daar producten om bepaalde systemen onder de aandacht te brengen, wilt u daar graag vitrines neerzetten. Waar uw bedrijf dan tegenaan loopt is, of u een vitrine kunt huren? Wanneer u huurt lopen de kosten hiervoor al snel tegen de € 100,00 voor 3 dagen. Ook het probleem van transport is een veel gehoord euvel. Hoe vervoer je van die zware glazen kasten? Die zijn duur en breekbaar.

Vitrines anno nu

ABC Display heeft deze problemen al een langere tijd te horen gekregen, en is als producent van mobiele presentatiesystemen gaan bedenken hoe wij klanten kunnen ontzorgen. Wij hebben daarom de LIFT-Showcase ontwikkeld.

De LIFT-Showcase is:

  • Binnen 60 seconden te monteren
  • Compact in transport
  • Onbreekbaar
  • Multifunctioneel
  • Mobiel
  • Betaalbaar
  • Uniek in uitstraling

Wij hebben een promovideo welke u kunt bekijken via de website: www.lift-showcase.com/video

Advies bij het ontwerpen van uw vitrine

De LIFT-Showcase is uniek in zijn uitstraling omdat het lijkt op een vitrinekast maar zoveel meer is dan dat. Het presenteren van uw producten of materialen wordt nu nog professioneler.
Dit wordt versterkt door de inzet van prints en kleurensheets, die geheel in uw eigen huisstijl worden gedrukt op de vitrines. ABC Display houd zich al sinds 1979 bezig met het grafisch vormgeven van systemen om beurzen en andere presentaties sprekender te maken. De vitrines zijn in verschillende hoogtes te bestellen en kunnen daardoor ook dienen als balie of desk. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf opvalt! Kom gerust langs in onze showroom, wij voorzien u graag van goed advies.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze vitrines of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u professioneler, sneller, goedkoper en gemakkelijker presenteren. Dan past deze vitrine bij u!

LIFT - mobiele vitrine         Vitirnelift vitrine ingeklapt

 
Keep moving your brand!