ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

De vitrinewand voor het presenteren van uw producten

Als u zoekt naar een vitrinewand dan willen wij u graag attenderen op de nieuwste LIFT-showcase. De LIFT vitrine is een uitvouwbare vitrine welke middels prints en kleurensheets zorgt voor een unieke beleving van uw presentatie. Wij hebben de LIFT-showcase zodanig ontwikkeld dat deze vitrines eenvoudig te koppelen zijn tot vitrinewand. U kunt een vitrinewand maken door de systemen aan elkaar te koppelen. Het is echter ook mogelijk om een vitrinewand te maken met bijvoorbeeld een print banner of beurswand tussen beide vitrines in.

Wat maakt een vitrinewand van LIFT speciaal?

U kunt tegenwoordig op bijna elke hoek van de straat een vitrine kopen. Dit is niets speciaals. Wat de LIFT vitrinewand speciaal maakt is dat een complete wand van bijvoorbeeld 5 vitrines, eenvoudig door 1 persoon gemonteerd wordt. Binnen 5 – 10 minuten! deze 5 vitrines kunnen gemakkelijk vervoerd worden in een kleine auto en daar komt nog eens bij kijken dat een LIFT vitrinewand onbreekbaar is en krasbestendig.

Dit zijn al 3 unieke en zeer aantrekkelijke punten om te kiezen voor een vitrine van LIFT in plaats van een standaard vitrine. Maar, de LIFT vitrine biedt nog een groot voordeel.
Je kunt met prints en kleurensheets een geheel unieke presentatiekast maken en deze prints zijn nog eens verwisselbaar ook. De ene dag heeft u bijvoorbeeld een mooie print van uw nieuwe productlancering en de week erop wilt u uw logo presenteren.

De voordelen van onze vitrinewand op een rij:

  • Compact in een kleine auto te vervoeren
  • Montage zonder gereedschap
  • Montage door één persoon in 60 seconden per vitrine
  • Vitrine is onbreekbaar
  • Unieke presentatie middels prints en kleurensheets

Uw vitrinewand hoeft geen duizenden euro’s te kosten! Waar u een normale vitrine aankoopt voor € 600,- tot € 800,- euro is de LIFT vitrine al beschikbaar voor € 345,- euro. Dit voordeel heeft u als gebruiker omdat ABC Display kijkt naar de wensen van onze klant. Wij blijven bezig met de ontwikkeling van systemen waarbij u enkel gemak beleefd.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze vitirinewand of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vitrinewand LIFT

 
Keep moving your brand!